Evropska liga narodov se je za nekaj časa zaključila. Slovenska obramba je proti Grčiji včeraj zdržala, tako se je Slovenija uvrstila v B ligo. Prav tako pa ima sedaj možnost uvrstitve na veliko tekmovanje. Danes je stavna ponudba podpovprečna, vseeno pa smo za vas našli nekaj zanimiv stavnih možnosti. Več pa si seveda preberite v spodnjih stavnih nasvetih.

1.57 Thiem, Dominic – Rublev, Andrey
Tip: 1
Opis: V Londonu se igra ATP finale in sicer na trdi podlagi. Teniški obračun se bo igral ob 15:00. Thiem je na zadnjem obračunu z odliko premagal Rafaela Nadala. Avstralec je v ključnih točkah pokazal boljšo formo in na koncu zmagal z 7-6 in 7-6. Thiem je sicer na zadnjih petih dvobojih dosegel kar štiri zmage in samo en poraz. Na drugi strani je Rublev A. v Londonu dosegel dva zaporedna poraza. Boljša sta bila tako Nadal kot grk Tsitsipas S. Ruski igralec je skupno na zadnjih petih dvobojih dosegel tri poraze in samo dve zmagi. Sicer pa je Rublev na zadnjih petih medsebojnih tekmah zbral kar tri zmage. Zadnji medsebojni dvoboj sta igralca odigrala 30.10.2020 na turnirju v Dunaju, kjer je Rublev zmagal z 2:0. Stavnica BetWinner nam ponuja slednje kvote. Zmaga Thiema je visoka kvote 1.57, zmaga Rubleva pa kvote 2.37.

1.35 Nadal, Rafael – Tsitsipas, Stefanos
Tip: 1
Opis: Grk Tsitsipas se bo danes ob 21:00 uri pomeril z drugim igralec ATP lestvice, to je Rafel Nadalom. Dominic Thiem si je ze zagotovil prvo mesto v skupini, ta dvoboj pa nam bo podal potnika v polfinale. Nadal je na zadnji tekmi izgubil ravno proti Thiemu z 2:0, na zadnjih petih tekmah pa je zbral 3 zmage in 2 poraza. Na drugi strani je grk Tsitsipas na zadnjem dvoboju premagal Rubleva z 2:1. Še pred tem pa je bil igralec v seriji treh zaporednih porazov. Igralca sta se v lanskem koledarskem letu pomerila na petih medsebojnih tekmah. Nadal pa je zmagal na štirih dvobojih, tudi na zadnjem z 1:2. Preverimo še trenutne kvote športne stavnice William Hill. Kvota na zmago Nadala je 1.35, medtem ko je stava na grka visoka kvote 3.00.

1.27 SC Telstar – FC Dordrecht
Tip: 1

2.04 De Graafschap – Cambuur Leeuwarden
Tip: 2

1.61 Sanliurfaspor – Gumushane Doganspor
Tip: 1
Opis: Gre za tekmo druge Truške lige, kjer se igra že 11 krog. Ob 11:00 uri se bosta pomerila zadnje uvrščena kluba. Sanliurfaspor je do sedaj zbral samo 1 točko, ob negativni gol razliki 5:28. Klub je tako letos zbral po en remi in eno zmago, ter kar sedem porazov. Na drugi strani je klub Gumushane do sedaj zbral en remi več in seveda en poraz manj. Vse to zadošča za skromni dve točki in predzadnje 18. mesto. Na zadnjih dveh medsebojnih tekmah smo lahko videli zmagi ekipe Gumushane z 3:1 in 2:0.

1.65 Biolog Novokubansk – Skvo Rostov
Tip: 2

2.15 General Diaz – Sol de America
Tip: 2

2.50 Aragua FC – Metropolitanos FC
Tip: 1