Danes boste lahko igrali športne stave na španski nogometni pokal, kjer nas zopet čaka mestni derbi med Realom in Atleticom. Prav tako pa se igra prva Portugalska nogometna liga. Ne pozabite pa tudi na super pokalni obračun v Italija, kjer se bosta pomerila Napoli in Fiorentina.

Neodločeno
3.00
Ekvatorjalna Gvineja
Gvineja-Bissau
1X2, Redni del tekme

Slonokoščena obala
2.15
Slonokoščena obala
Nigerija
1X2, Redni del tekme

Egypt
2.03
Egypt
Gana
1X2, Redni del tekme

Sporting Braga
1.78
Famalicao
Sporting Braga
1X2, Redni del tekme

Sporting CP
1.33
Futebol Clube Vizela
Sporting CP
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: V Portugalski ligi se danes igrajo dve tekmi, ki oznanjata začetek 18 kroga. Današnja tekma se bo sicer pričela ob 21:45 uri. Vizela je trenutno na predzadnjem 17. mestu, kar pomeni da so na mestih ki vodijo v nižje ligaško tekmovanje. Moštvo je letos zbralo samo 13 točk in pa drugo najslabšo gol razliko -11. Pričakovano pa je tudi letos Sporting na najvišjih mestih, točneje kar na prvem mestu. Ekipa je letos zbrala 43 točk in gol razliko +23, kar pa je druga najboljša gol razlika. Benfica, ki se nahajana drugem mestu z točko manj, je namreč letos dosegla gol razliko +24. Sporting bo sicer danes igral na gostovanju, kjer je letos dosegel 5 zmag, 1 remi in 2 poraza. Vizela pa je letos pred domačimi navijači zbrala samo 1 zmago, 3 remiji in kar 5 porazov. Vizela je na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih zbrala tri remije, zmago in pa poraz. Sporting pa je v enakem obdobju nanizal kar pet zaporednih zmag. Nazadnje so v ligi v gosteh premagali Chaves z kar 0:3. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah smo bili priča ravno toliko zmagam ekipe Sporting. Na zadnje je Sporting doma z 3:2 premagal ekipo Vizela. Vizela tako nima zmage na zadnjih 7. tekmah proti Sportingu. Sicer pa je Samuel Essende je najboljši strelec ekipe Vizela, letos je dosegel je 7 zadetkov. Viktor Gyokeres pa je zadel 11. krat za ekipo Sportinga. Glede na formo in kvaliteto ekip bo vse razen domače zmage veliko presenečenje.
Stavne kvote: Zmaga ekipe Sporting je vredna kvote 1.33. Vse ostale kvote pa lahko zasledite na športni stavnici Vierklee Wetten.

Barcelona FC
1.14
Unionistas de Salamanca CF
Barcelona FC
1X2, Redni del tekme

Real Madrid
2.45
Atletico Madrid
Real Madrid
1X2, Redni del tekme