Tudi danes se bomo posvetili tekmam na Evropskem nogometnem prvenstvu, kjer se igrajo tri tekme. Ne pozabite pa tudi na tekme v Copi Americi in pa košarkarski ligi NBA.

1.67 Ukrajina – Severna Makedonija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.90 Danska – Belgija
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je druga tekma v skupini B Eura 2020. Ob 18:00 uri se bosta tako pomerila Danska in pa Belgija. Danska je prvo tekmo izgubila proti Finski z 0:1. Bolj kot rezultat te tekme, pa smo si obračun zapomnili z težavami igralca Christian Eriksena, ki pa je sedaj stabilen in vse kaže na to, da se bo izvlekel. Danska gre tako danes po svoje prve tri točke, ki pa bodo morale priti proti favorizirani Belgijo. Belgija je na prvi tekmi z 3:0 premagala Rusijo. Dvakratni strelec ekipe je bil R. Lukaku, ki je prvi gol dosegel že v 10 minuti. Belgija je na svojih zadnjih desetih tekmah dosegla 8 zmag in 2 remija in v povprečju dosegla na tekmo 2.70 gola. Na zadnjih 15 medsebojnih tekmah smo v povprečju lahko videli kar 3.47 gola, tako da si tudi danes lahko obetamo zanimivo nogometno predstavo. Zadnje dve medsebojni tekmi pa je v Ligi narodov dobila Belgija z 0:2 in pa 4:2. Belgija je na zadnjih petih tekmah zbrala dva remija in pa tri zmage. Remija pa sta prišla proti Češki in pa Grčiji. Danska je na prejšnjih štirih tekmah zbrala tri zmage in en remi, tako da tudi Danska je načeloma v dobri formi.

Belgija ni izgubil na svojih zadnjih desetih tekmah

Stavne kvote: Verjetno najboljša stavnica Bet365 nam za zmago Belgije ponuja kvoto 1.90. Remi je vreden kvote 3.40, zmaga Danske pa kvote 4.33.

1.57 Nizozemska – Avstrija
Tip: 1
Opis tekme: Za obe reprezentanci je danes na sporedu drugi krog v skupini C in obe sta prvi tekmi zmagali. Avstrija je na prvi tekmi premagal Makedonijo z 3:1 in trenutno zaseda prvo mesto. Nizozemska pa je z 3:2 premagala Ukrajino. Zmagovalec današnje tekme si bo tako že skorajda zagotovil napredovanje in pa potencialno tudi prvo mesto. Nizozemska je sicer na današnji tekmi favorit za zmago, prav tako pa za končno prvo mesto v skupini. Nizozemska bo tudi današnjo tekmo igrala na Johan Cruyff Areni, kar seveda pomeni, da igrajo pred domačimi navijači. Nizozemska je na zadnjih osmih zmagah na Euro vedno dosegla vsaj dva gola v prvem ali drugem polčasu. Tudi danes bo Avstrija težko zdržala nalete domače reprezentance. Avstrija je sicer na zadnjih petih tekmah zbrala dva poraza, dve zmagi in remi. Nizozemska pa je na zadnjih petih tekmah zbrala štiri zmage in pa remi 2:2 proti Škotsko, šlo je za prijateljsko tekmo. Vse razen zmage domače ekipe bo danes veliko presenečenje.

Avstrija nima zmage na svojih zadnjih 6. tekmah proti Nizozemski.
Nizozemska ni izgubil na zadnjih 5. tekmah
Nizozemska prav tako ni izgubila na zadnjih 5. domačih tekmah.

Stavne kvote: Spletna stran PokerStars nam za zmago Nizozemske ponuja kvoto 1.57. Remi je vreden kvote 4.20, zmaga Avstrija pa kvote 5.75.

1.31 Kolumbija – Venezuela [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.19 Brazilija – Peru
Tip: 1

1.48 Ironi Nesher – MS Tirat HaCarmel
Tip: 1

1.08 Ahi Akko – Ironi Bnei Shfaram
Tip: 2

1.48 Hapoel Ironi Karmiel – Tzeirey Kfar Kanna
Tip: 2

2.65 Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets
Tip: 2