Danes se uradno nadaljujejo nogometne kvalifikacije za naslednje Evropsko nogometno prvenstvo, ki bo potekalo v Nemčiji. Preostala sta nam še dva kroga, ki bosta zelo pomembna tudi za Slovenijo.

Neodločeno
3.30
Gruzija
Škotska
1X2, Redni del tekme

Več kot 3.5
1.68
Ciper
Spain
Več/manj 3.5, Redni del tekme

Neodločeno
4.33
Azerbajdžan
Švedska
1X2, Redni del tekme

Avstrija
1.28
Estonija
Avstrija
1X2, Redni del tekme

Madžarska
1.64
Bolgarija
Madžarska
1X2, Redni del tekme

Črna Gora
1.33
Črna Gora
Litva
1X2, Redni del tekme

Več kot 4.5
1.66
Liechtenstein
Portugalska
Več/manj 4.5, Redni del tekme

Slovaška
1.78
Slovaška
Islandija
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.75
Luksemburg
Bosna in Hercegovina
Več/manj 2.5, Redni del tekme
Opis tekme: V skupni J je že odločen en potnik na Euro, to je Portugalska (24 točk), ki je do sedaj zbrala same zmage, to je kar 8 zaporednih zmag. Reprezentanca ima neverjetno gol razliko 32:2. To pomeni, da so do sedaj dosegli trikrat več zadetkov kot druga Slovaška z 16 točkami. Tretji pa je Luksemburg, ki še ima nekaj možnosti za napredovanje na Euro. Luksemburg je do sedaj zbral 11 točk in gol razliko 8:18. To seveda pomeni, da niso več odvisno samo od sebe in bodo poleg svojih točk morali iskati tudi spodrsljaje Slovaške. Na petem mestu pa je Bosna, ki je v letošnjih kvalifikacijah vse prej kot dobra. Bosna je namreč do sedaj zbrala 3 zmage in pa 5 porazov, kar zadošča le ta 9 točk in pa negativno gol razliko 7:14. Obe reprezentanci torej nujno potrebujeta tri točke, sploh Luksemburg, ki kot edini v teh skupini še lahko realno upa, da bo na 2. mestu prehitel Slovaško. Luksemburg je sicer na zadnji kvalifikacijski tekmi doma izgubil ravno z Slovaško, kar je bilo res vse prej kot dobro. Bosna pa je na zadnji tekmi doma konkretno izgubila proti Portugalski z kar 0:5. Sicer pa smo na zadnji medsebojni tekmi Bosne in Luksemburga videli domači poraz Bosne z 0:2. Luksemburg je na tekmi povedel že v 4 minuti. Bosna je sicer v 56 minuti imeli super priložnost za izenačenje, toda na koncu niso uspešno realizirali enajstmetrovke. V 74 minuti pa je bilo tekme bolj kot ne konec, saj je Luksemburg dosegel svoj drugi gostujoči zadetek. Luksemburg je pred tekmo imel kvoto za zmago kar 7.00, danes pa ima kvoto za zmago cca 1.50.
Stavne kvote: Edina Slovenska stavnica E-stave nam za manj kot 2.5 zadetka na tekmi ponuja kvoto 1.75. Več kvota pa prav tako lahko preverite na tej stavnici ali pa seveda na kateri drugi.