Danes se igra prijateljska tekma Anglije in Belgije v nogometu za ženske. Nogomet se igra tudi v nekaterih nižje ligaških tekmovanjih po stari celini. Igra pa se tudi morda že zadnja 6 tekma v košarkarski ligi NBA, kjer Boston doma gosti Warriorse.

1.15 Mednarodne prijateljske tekme, ženske Anglija – Belgija
Tip: 1

1.43 3 Divisjon Vidar FK – Sola FK
Tip: 1

1.30 Primera A, Apertura CD Tolima – Envigado FC
Tip: 1

2.27 Primera A, Apertura CD La Equidad – Independiente Medellin
Tip: 1

1.76 Div 1 Norra IF Sylvia – Motala AIF FK
Tip: 1

1.61 Urvalsdeild Ka Akureyri – Fram Reykjavik
Tip: 1

1.49 Urvalsdeild FH Hafnarfjordur – Leiknir Reykjavik
Tip: 1

2.27 Urvalsdeild Valur Reykjavik – Breidablik Kopavogur
Tip: 2

1.58 NBA končnica Boston Celtics – Golden State Warriors
Tip: 1
Opis tekme: Zadnjo tekmo so pred domačimi gledalci pričakovano dobili bojevniki z 94:104 in tako v seriji povedli z 3:2, kar seveda pomeni, da lahko danes v gosteh že zaključijo serijo. Na zadnji tekmi smo videli Currya z metom za tri točke 0/9, vseeno pa Boston na koncu tega ni znal izkoristiti. Junak tekme je bil zagotovo Andrew Wiggins z 26 točkami in 13 skoki, ter izjemno obrambo. Pri Bostonu je sicer po slabi tekmo blestel Tatum z 27 točkami, kar pa je bilo premalo za zmago. Bojevniki so vodili skorajda celotno tekmo z izjemo tretje četrtine. Boston je tako bil boljši v tretji četrtini, ki po navadi pripada bojevnikom. Kelti so imeli tudi boljši skok 47:39 in pa boljši met za tri točke 34% : 22.5%. Vseeno pa vse to ni bilo dovolj za zmago in zdi se, kot da so bojevniki preučili kelte in točno vedo kaj morajo storiti da pridejo do zmage. Warriorsi so na zadnji tekmi blesteli v obrambi, saj so ukradli kar 9 žog, medtem ko je Boston imel samo 2 ukradene žoge. Warriorsi so na celotni tekmi izgubili samo 6 žog, medtem ko je Boston izgubil kar 18 žog. V tej seriji in končnici se je že velikokrat pokazalo, da ko Boston izgubi več kot 15 žog na tekmo, to po navadi pomeni poraz. Warriorsi so tudi na današnji tekmi prevladovali v raketi, kjer so dosegli 50 točk, Boston pa samo 36 točk. Danes stavnice sicer pričakujejo zmago Bostona. Toda GSW imajo možnosti, Bostonu se namreč lahko malce zastrese rok, saj je to za njih ključna tekma. Vsi pa vemo da so GSW zelo izkušena ekipa, kar pa ne moremo trditi za Boston, ki v tej zasedbi igra svoj prvi finale.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet-at-home nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.58, medtem ko je zmaga Warriorsev v gosteh vredna kvote 2.34.