Tudi danes se bomo posvetili reprezentančnim kvalifikacijah za SP. V evropi so se kvalifikacije končale, vsaj za nekaj časa. Se pa še vedno igrajo v Conmebol oz. v osrednji in severni ameriki.

2.20 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Bolivija – Paragvaj
Tip: 1

1.65 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Kolumbija – Ekvador
Tip: 1

1.23 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Argentina – Peru
Tip: 1

1.40 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Čile – Venezuela
Tip: 1
Opis tekme: V kvalifikacijah ostaja za reprezentanci Čila in Venezuele in sedem tekem. To seveda pomeni, da je mogoče še prav vse. Vendar bosta obe moštvi morali kaj kmalu obrniti krivuljo rezultatov v bolj pozitivno smer. Venezuela je trenutno zadnja reprezentanca in se nahaja na 10. mestu. To pomeni, da imajo na kontu samo 7 točk in pa gol razliko 8:19. Čile pa se trenutno nahaja na 8. mestu z 10 točkami in gol razliko 11:14. Čile je na zadnjih petih tekmah zbral tri poraze, remi in na zadnji tekmi zmago proti Paragvaju z 2:0. Venezuela pa je bila v seriji štirih zaporednih porazov. Na zadnji tekmi pa je ekipa prav tako dosegla zmago in sicer doma proti Ekvadorju z 2:1. Reprezentanci sta se srečali že v 4 krogu tega kvalifikacijskega cikla. Venezuela je takrat doma premagala Čile z 2:1. Odločilen gol je v 81 minuti dosegel Rondon S., po podaji Sotelde. Čile je na tej tekmi sicer prevladoval v posesti žoge, Venezuela pa je imela več strelov v okvir vrat.

Čile doma ne pozna poraza proti VenezuelI na njunih 6. srečanjih.
Arturo Vidal je najboljši strelec ekipe Čile, dosegel je 4 ZADETKE. Jhon Chancellor je zadel 2. krat za ekipo Venezuela.

Stavne kvote: Med drugim tudi stavnica PartyPoker nam za zmago Čila ponuja kvoto 1.40. Remi je visok kvote 4.20, zmaga Venezuele pa kvote 7.40.

1.49 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Brazilija – Urugvaj
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami so tekme 12 kroga, kjer se bosta pomerila domača Brazilija in pa Urugvaj. Brazilija je do sedaj še brez poraza, so pa v zadnjem krogu nanizali prvi remi in sicer proti Kolumbiji v gosteh (0:0). Brazilija je sicer na letošnjih kvalifikacijah zbrala še 9 zmag, kar seveda pomeni do so gladko prva reprezentanca z 28 točkami in gol razliko 22:3. Brazilija si je tako že zagotovila igranje na naslednjem SP, kar pa še ne moremo trditi za Urugvaj. Urugvaj se namreč nahaja na 4. mestu, ki še kot zadnje neposredno vodi na svetovno prvenstvo. Omenjena reprezentanca je do sedaj zbrala 16 točk in gol razliko 13:13. Kolumbija ji na 5. mestu diha za ovratnik z 15 točkami, tudi Paragvaj še ima možnosti z 12 točkami. Urugvaj je sicer izgubil zadnjo tekmo proti Argentini z 3:0 v gosteh. Pred tem pa je nanizal dve zmagi in dva remija. Brazilija je zmagala tudi zadnje tri medsebojne tekme proti Urugvaju z: 1:4, 1:0 in nazadnje z 0:2. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah smo lahko videli v povprečju 3.4 gola na tekmo.

URUGVAJ NIMA ZMAGE NA ZADNJIH 3. TEKMAH PROTI BRAZILIJI.
REZULTATI BRAZILIJA NA DOMAČEM IGRIŠČU TO SEZONO SO: 4-0-0.
NEYMAR JE NAJBOLJŠI STRELEC BRAZILIJE, DOSEGEL JE 6 ZADETKOV. LUIS SUAREZ PA JE ZADEL 4. KRAT ZA EKIPO URUGVAJA.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet at home nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.49. Remi je vreden kvote 3.75, zmaga Urugvaja pa je vredna kvote 8.50.

2.30 Superettan Jonkopings Sodra IF – GIF Sundsvall
Tip: 1

1.32 Ykkonen Turun Palloseura – Ekenas Idrottsforening
Tip: 1

1.28 U19-Interkretsserie Molde – Mjondalen
Tip: 1