Stavni pregled – četrtek, 14 maja, 2020

0
195
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Še malo pa se bo pričela nogometna Budnes liga. Na to čaka praktično vse športni svet, sploh vsi nogometni navdušenci, katerih ni malo. Čisto spodaj vas čaka tudi še en izmed sklopov videoposnetkov, nekakšen pregled letošnjega dogajanja v prvi nemški nogometni ligi. No danes pa smo za vas preverili nekaj nogometa, tenisa, hokeja in pa eSporta. Vse stave dneva pa preverite v spodnjem delu članka.

1.18 Torpedo Zhodino II – FC Gorodeya
Tip: 1

1.67 FC Energetik Türkmenbasy Mary – Kopetdag Asgabat
Tip: 2
Opis: V Trurkmenistanu se igra 8 krog prve nogometne lige in ob 15:00 uri nas čaka tekme med domačo ekipo Energetik in pa gostujočim klubom Asgabat. Domači klub je do tega trenutka povsem na zadnjem 8. mestu ligaške razpredelnice. Do sedaj so zbrali samo 5 točk ob gol razliki 3:7. Klub sicer danes igra pred domačimi gledalci, toda kaj ko doma letos klub še ni zbral zmage. Na treh letošnjih domačih tekmah je klub tako nanizal 1 remi in 2 poraza, kar je res slab podatek. Ekipa Asgabat je pa na letošnjih gostovanjih zbrala po eno zmago, remi in poraz. Energetik je sicer v seriji dveh zaporednih porazov. Na drugi strani pa je ekipa Asgabat zadnjo tekmo zmagala, pred tem pa zbrala 2 poraza, ter pa remi in zmago. Torej obe ekipi ne blestita, vseeno pa so gostje v boljši formi, kar pove tudi ze samo pogled na prvenstveno razpredelnico. Asgabat je trenutno 4. ekipa lige, zbrali so 11 točk ob gol razliki 6:4. Do danes so nanizali 3 zmage, 2 poraza in pa 2 remija. Oba kluba sta do sedaj v povprečju na tekmo dosegala malo golov, točneje po 1.4 gola. Tako da je velika verjetno da bi tudi danes lahko videli manj kot 2.5 gola, kar je zanimiv stavni tip. Ekipi sta se v letošnjem koledarskem letu pomerili v mesecu marca, takrat je ekipa Asgabat pred domačimi gledalci samo remizirala z 0:0. V lanski sezoni pa smo lahko videli 3 zmage ekipe Asgabat in pa remi z 1:1. Torej nekaj več uspeha ima vendarle ekipa Asgabat, vsaj v zadnjem obdobju. Preverimo še aktualne stavne kvote športne stavnice e stave. Domača zmaga je vredna kvote 4.50, remi kvote 3.25, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto 1.67. Pa srečno z vašo stavo.

1.44 Perez, Brandon – Coutinho, Rafael Antonio
Tip: 1

1.29 Redlicki, Michael – Coutinho, Rafael Antonio
Tip: 1

1.11 Perez, Brandon – Popko, Dmitry
Tip: 2

1.87 Stalker – Ledovyy Desant
Tip: 1

1.98 Ershistyye Tigry – Ledovyy Desant
Tip: 1

1.73 Mitchell, Scott – Fitton, Darryl
Tip: 1

1.80 Winstrike – Syman Gaming
Tip: 1
Opis: Gre za četrtfinalni obračun dveh zanimivih ekip Winstrike in Syman Gaming. Igra se bo igrala ob 13:00 uri, favorita za zmago pa je tezko določiti. Winstrike je s kvoto 1.80 sicer rahel favorit, medtem ko ima ekipa Syman kvoto za zmago 1.91. Sysman so v seriji dveh zaporednih zmag, na zadnjih petih igrah pa so nanizali 3 zmage in 2 poraza. No ekipa Winstrike pa je na zadnjih petih tekmah zbrala enak rezultat, kot njihovi današnji tekmeci, so pa svojo zadnjo igro izgubili proti ekipi Team Spirit z 0:2.