Še vedno poteka evropsko prvenstvo v nogometu za ženske. Igra se tudi konferenčna liga oziroma kvalifikacije. Na delu sta tudi dva Slovenska kluba, to sta Olimpija in pa Mura.

1.95 Qualification FC Differdingen 03 – Olimpija Ljubljana
Tip: 2
Opis tekme: Na prvi tekmi je Olimpija doma samo remizirala z 1:1, kar samo kaže na to da so zeleni trenutno v zelo slabem stanju. Olimpija je ravno v ponovnem procesu menjave trenerja, veliko težav pa ima celotno vodstvo kluba, ki ima čedalje manjšo podporo navijačev. Skratka Olimpija ima danes na gostovanju vse prej kot enostavno nalogo, čeprav po kvaliteti bi morali premagati Luxembourški klub. Differdingen si je sicer na prvi tekmi, kar sam zabil gol v 10 minuti oz. mu ga je Olimpija. Milovic pa je potem dosegel gol za 1:1 v 62 minuti, kar je bil tudi končni rezultat na tekmi. Ljubljančani so sicer imeli večjo posest žoge 59% – 41%, kar pa na koncu ni vplivalo na rezultat. V strelih na gol pa sta bili ekipi izenačeni na 2:2. Olimpija je imela tudi kar nekaj več kotov, to je 12, proti samo dvema za ekipo Differdingen. Torej definitivno so Ljubljančani poskušali, ampak za kaj več kot remi in današnje napredovanje pa bo na današnji povratni tekmi potrebno dodobra spremeniti način igre. Olimpija je sicer pred tem remijev igralo samo prijateljske tekme, kjer je zbrala dva remija, poraz in pa zmago. Na drugi strani pa je Differdingen pred to tekmo igral prav tako prijateljsko tekmo in remiziral z 0:0. Pred tem pa je moštvo v domači ligi nanizalo tri zaporedne zmage, toda to je bilo več kot pred dvema mesecema. Kakšna je torej danes pravilna stava oz. napoved. Obetamo si lahko še eno podobno tekmo kot smo jo gledali na prvi tekmi. Olimpija pa bi morda v gosteh lahko pokazala kaj več kot na domači tekmi in vendarle nekako napredovalo v naslednji krog. Vsekakor pa se zdi, da letos ne bomo videli veliko evropskih tekem za Olimpijo.

FC Differdange 03 ni izgubil na zadnjih 8. tekmah
Rezultat prve tekme: Olimpija Ljubljana – FC Differdange je 1-1.
FC Differdange je zmagal na 10. zaporednih domačih tekmah.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 3.80. Remi je vreden kvote 3.30, medtem ko za zmago Olimpije dobimo kvoto 1.95 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

2.14 Qualification Partizani Tirana – FC Saburtalo Tbilisi
Tip: 1

1.23 Qualification NS Mura – FC Sfintul Gheorghe
Tip: 1

1.04 Qualification FK Tuzla City – Tre Penne
Tip: 1

1.58 Qualification FK Liepaja – SC Gjilani
Tip: 1

3.40 Evropsko prvenstvo ženske, skipinski del Italija – Islandija [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.14 Evropsko prvenstvo ženske, skipinski del Francija – Belgija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.38 Bastad, posamezno Thiem, Dominic – Bautista-Agut, Roberto
Tip: 2

1.84 Bastad, posamezno Baez, Sebastian – Davidovich Fokina, Alejandro
Tip: 1