V Premier ligi nas danes čaka super zanimiva tekma, na delu bosta Chelsea in pa Fulham. Igra se tudi španski super pokal, pomerila se bosta Sevilla in pa Barcelona. Preverili pa smo tudi tekme lige NBA.

3.50 Premier liga Fulham FC – Chelsea
Tip: X

1.45 Italijanski pokal AS Roma – Genoa CFC
Tip: 1

1.48 Superpokal Betis Sevilla – FC Barcelona [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.32 Grški pokal Apollon Pontou – Panseraikos FC
Tip: 2

1.19 NBA Philadelphia 76ers – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.60 NBA Brooklyn Nets – Boston Celtics
Tip: 2

2.08 NBA Miami Heat – Milwaukee Bucks
Tip: 2

2.10 NBA Portland Trail Blazers – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.62 NBA Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks
Tip: 2
Opis tekme: Luka Dončič in njegov Dallas bo danes gostoval v LA-ju, točneje pri Lakersih. Zanimivo je, da stavnice vlogo favorita trenutno pripisujejo Dallasu. Edini razlog za to je verjetno, da je pod vprašanjem nastop Lebrona. V kolikor pa bo nared za igro, pa je vloga favorita na strani Lakersov. Razlog za to je forma jezernikov, ki se je od začetka sezono precej popravila. In to čeprav v zadnjem obdobju igrajo brez A. Davisa. Pri Dallasu pa so za današnjo tekmo out: Kleber, Smith in pa Green, morda tudi Powell. Vse to zopet pomeni, da bo Luka moral doseči nekje 40 točk, če bo povprečni Dallas želel zmagati. Dallas ima sicer 21 napad lige in pa 7 obrambo lige. So pa zadnja ekipa lige po skokih in pa doseženih točkah po podajah. Na drugi strani so jezerniki 7 napad lige, 7 skakalna ekipa lige in pa 14 ekipa lige po podajah. Slabi pa so samo v obrambi, saj so 27 obramba lige. Lakersi so sicer 12. ekipa zahoda z 19 zmagami in 22 porazi. To pomeni, da so povsem v igri za dodatne tekme končnice. Temu pa ni bilo tako še pred nekaj tedni. Dallas pa je 5. ekipa zahoda z 23 zmagami in 19 porazi. Moštva so na zahodu povsem skupaj, tako da je mogoče še prav vse. Odstopajo le prve dve ekipe, to so Denver, Memphis. Lakersi so sicer bili v seriji petih zaporednih zmag, nato pa so nazadnje pričakovano izgubili v gosteh in sicer proti Denverju, ki je letos res odličen. Dallas pa je po seriji zmag začel nizati mešane igre. Na zadnjih petih tekmah so tako premagali HOU in NO. Izgubili pa so BOS, OKC in nazadnje LAC. Na prvi letošnji tekmi je Dallas doma premagal Lakerse z 124:115. Če bo danes Lebron zaigral, bi bili lahko priča zmagi Lakersov.

Stavne kvote: Top stavnica 22Bet nam za zmago Dallasa v gosteh ponuja kvoto 1.62. Zmaga Lakersov pa je trenutno visoka kvote 2.16.