Jutri se začenja nogometno evropsko prvenstvo, kar seveda pomeni nove stavne priložnosti za zaslužek. Danes pa se igra veliko ženskih prijateljskih nogometnih tekem, preverili pa smo tudi dogajanje v košarkarski ligi NBA.

Pavlyuchenkova, Anastasia – Zidansek, Tamara
Tip: 1

2.33 Krejcikova, Barbora – Sakkari, Maria
Tip: 1

1.58 Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets
Tip: 1

2.18 Utah Jazz – Los Angeles Clippers
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je druga tekma polfinala zahodne konference, na prvi tekmi so Jazzi doma premagali Clipperse z 109-112. Jazzi so v prejšnjem krogu z kar 4:1 odpravili Memphis, tako da so se lahko spočili in pripravili za obračun z Clippersi. Na drugi strani je ekipa iz LA-ja igrala kar sedem tekem z Dallasom, tako da so bili igralci Clippersov vse prej kot spočiti in pa verjetno tudi psihološko izmučeni. Tako, da sedaj ni več izgovorov za Clipperse, ki si v seriji definitivno ne želijo zaostajati z 0:2. Seveda pa je tudi Utah na prvi tekmi dokazal, da so bili z razlogom prva ekipa celotne lige NBA. Jazzi so tudi prvo tekmo dobili brez pomembnega člena ekipe, to je Mike Conley, ki je trenutno poškodovan. Če omenjeni igralec za Jazze ne bo igral še nekaj tekem, bo to velika prednost za Clipperse, sploh če se bo serija zavlekla do 6 ali 7 tekme. Prva medsebojna tekma je bila sicer zelo izenačena, ekipi sta se namreč kar 10krat zamenjali v vodstvu, po 7krat pa smo lahko na tekmi videli izenačen rezultat. Pri Jazzih je na tekmi blestel Donovan Mitchell, ki je dosegel 45 točk. Omenjeni prvi zvezdnik ekipe je iz igre metal kar 53%, trojke pa 40%. Pri Clippersih ni bilo zelo razpoloženega igralca, prvi strelec ekipe pa je bil Kawhi Leonard z 23 točkami, 20 točk pa je dodal Paul George. Oba zvezdnika Clippersov pa sta iz igre metala podpovprečno, kar se bo seveda moralo spremeniti na drugi tekmi. Sploh PG bo moral kaj več zadeti iz igre, saj ga že nekaj zadnjih tekmah zapušča % zadetih metov iz igre. Tudi danes si lahko obetamo zelo izenačeno tekmo, Clippersi bodo seveda poskušali ukrasti drugo tekmo v gosteh. Jazzi so seveda tudi danes rahli favoriti, saj le igrajo pred domačimi gledalci, toda realno imajo obe ekipi možnosti za zmago 50/50.

Stavne kvote: Top športna stavnica Bet365 nam za zmago domačih Jazzov ponuja kvoto 1.60. Zmaga Clippersov v gosteh pa je vredna kvote 2.18 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

2.13 Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche
Tip: 1

1.66 Italija – Nizozemska
Tip: 2

2.50 Madžarska – Srbija
Tip: 1

1.12 Španija – Belgija
Tip: 1

2.20 Francija – Nemčija
Tip: 1

1.02 ZDA – Portugalska
Tip: 1