Na četrtek se bomo posvetili tekmam v Premier ligi, Serie A, ter prvi Nizozemski nogometni ligi. Prav tako pa se ponoči po našem času igrajo tekme v MLS ligi, torej v ZDA.

3.75 Premier liga Leicester City – Manchester United
Tip: X
Opis tekme: Pred nami je zanima tekma 5 kroga, ob 21:00 uri se bosta pomerila domači Leicester City in pa gostujoči United. Rdeči vragi so sezono začeli zelo slabo, saj so dosegli dva zaporedna poraz, no sedaj pa so se pobrali in trenutno zasedajo 8. mesto z 6 točkami in gol razliko 4:7. Leicester City pa ima za sabo enega najslabših uvodov v zadnjih letih, saj zasedajo zadnje 20. mesto. Moštvo je do sedaj zbralo gol razliko 6:10, pa vendar nimajo najslabšo obrambe v ligi, so pa zelo blizu. Lisice imajo v začetku letošnjega prvenstva dokaj težaven razpored, saj so do sedaj igrale že proti Arsenalu in ekipi Chelsea, sedaj pa jih čaka še čedalje boljši United. Leicester City je sicer na zadnjih petih tekmah dosegel samo eno zmago, pa še ta je bila v EFL pokalu. United pa je sezono začel z dvema porazoma, sedaj pa je dosegel dve zaporedni zmagi, na derbiju proti Liverpoolu in pa v gosteh proti ekipi Southampton. Moštvo igra čedalje boljše in morda so pred ekipo boljši časi. Namreč United ima podobno kot Arsenal za sabo že več let zelo slabih predstav. Zanimivo pa bo tudi spremljati sago glede Ronaldo, ki si želi iz kluba in že dve tekmi sedi na klopi.

Leicester doma ne pozna poraza proti ekipi United na njunih zadnjih 3. tekmah.
Lani je Man Utd bil 1 na tabeli, z 10 točkami. Letos pa so 8 ekipa lige z 6 točkami.
Lani je Leicester bil 9 na tabeli, z 6 točkami. Trenutno pa so šele 20 ekipa Premier lige z samo 1 točko.

Stavne kvote: Ena top stavnic 22Bet Slovenija, nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 3.40. Remi je visok kvote 3.75, medtem ko za zmago rdečih vragov dobimo kvoto 2.05.

1.68 Serie A Atalanta Bergamo – Torino FC
Tip: 1

1.85 Serie A Bologna – US Salernitana
Tip: 1

1.47 Eredivisie AZ Alkmaar – NEC Nijmegen
Tip: 1

1.94 Major League Soccer Houston Dynamo – Los Angeles FC
Tip: 2

1.75 Major League Soccer Austin FC – Portland Timbers
Tip: 1

1.89 Major League Soccer Toronto FC – Los Angeles Galaxy
Tip: 1

1.65 Major League Soccer Columbus Crew – Inter Miami CF
Tip: 1

1.84 Major League Soccer New England Revolution – Chicago Fire
Tip: 1