Tudi danes na SP v Katarju čakamo na nekatere končne odločitve. Preverili smo tudi tekmo prve Slovenske nogometne lige, kjer Olimpija gosti Celje. Na delu pa je tudi Luka in njegov Dallas.

1.82 Skupinski del Kanada – Maroko [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

3.50 Skupinski del Hrvaška – Belgija [Nevtralna lokacija]
Tip: X
Opis tekme: Hrvati so na prvi tekmi prvenstva samo remizirali z Marokom, bilo je 0:0. Na drugi tekmi pa so na marsikatero presenečenje po zaostanku v prvi minuti tekmi, na koncu premagali Kanado. Reprezentanca je sedaj z 4 točkami prva ekipa skupine F, toda to je še zdaleč od odločenega. Tudi Maroko ima 4 točke, sledi pa tretja Belgija z 3 točkami. Belgija je na prvi tekmi premagala Kanado z 1:0, nato pa izgubila Marokom z 0:2, kar je bilo veliko presenečenje. Recept za obe reprezentanci je preprost, z zmagama se zagotovo uvrstita naprej. Sploh to velja za Belgijo, medtem ko Hrvati lahko tudi remizirajo ali zmagajo. Obeta se zelo zanimiva tekma, Belgija pa mora v vsakem primeru zmagati. Toda vprašanje je ali jim glede na letošnje skromne predstave to lahko uspe.

Hrvaška ni izgubil na zadnjih 8. tekmah

Stavne kvote: Stavnica 20Bet nam za zmago Hrvaške ponuja kvoto 2.60. Remi je vreden kvote 3.50, zmaga Belgije pa kvote 2.65.

1.10 Skupinski del Kostarika – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.41 Skupinski del Japonska – Španija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.05 Prva Liga Olimpija Ljubljana – NK Celje
Tip: 1

1.26 Bolgarski pokal FK Septemvri Sofia – CSKA Sofia [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.29 NBA Detroit Pistons – Dallas Mavericks
Tip: 2
Opis tekme: Pistonsi zasedajo zadnje mesto vzhoda z samo 5 zmagami in kar 18 porazi. Moštvo je tako letos pred domačimi navijači zmoglo samo 3 zmage in pa 7 porazov. Dallas pa se na zahod bori za mesta, ki zagotavljajo končnico. Moštvo trenutno na zelo izenačenem zahodu zaseda 11. mesto. Dallas je letos zbral 10 zmag in 10 porazov. Moštvo je bilo v slabi seriji štirih porazov, nato pa so doma na zadnji tekmi z 116:113 premagali prvake iz Golden Stata. Dallas je letos zlo nepredvidljiv in zdi se da bi Luka potreboval zraven sebe kakšen bolj kvalitetnega košarkarja. Ker trenutno moštvo je vse prej kot samo povprečno. Pistonsi pa so v seriji treh zaporednih porazov. Na zadnje so doma izgubili prit ekipi New York z 140:110. Upajmo da jim tudi Dallas zadane podoben poraz. Morda bo danes za Dallas nared Kemba Walker, ki je nova “okrepitev” v Dallasu.

Stavne kvote: Zmaga Dallasa v gosteh visoka kvote 1.29, kar samo kaže o tem, da bi danes v gosteh morali zmagati. Vse kvote lahko preverite tudi na stavnici E-stave.

1.81 NHL Buffalo Sabres – Colorado Avalanche
Tip: 2

1.76 NHL New Jersey Devils – Nashville Predators
Tip: 1

1.71 NHL Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning
Tip: 2