Danes bo zopet super priložnost za nov stavni zaslužek, na svetovnem prvenstvu v nogometu se igrajo tri tekme in sicer se bo Kolumbija pomerila z Japonsko, Poljaki bodo poskušali zmagati afriško ekipo iz Sengala, domačini Rusi pa bodo proti Egiptu odprli drugi krog prvenstva. Poleg nogometa pa je pestro tudi v tenisu, Aljaž Bedene se bo pomerili z velikim Federerjem, ali ima naš tenisač kaj možnosti?

 

Kolumbija
1.78
1 X 2
Kolumbija – Japonska

Poljska ali X
1.30
Dvojna priložnost
Poljska – Senegal
Opis: 
Poljaki so se na SP uvrstili kot prvi v skupini, drugi so bili Danci. Poljaki so v kvalifikacijah za sp dosegli 8 zmag in po 1 remi in 1 poraz. Glavni zvezdnik ekipe je Robert Lewandowski, so pa Poljaki več kot dobri tudi na ostalih igralnih mestih. Seveda tudi Senegal ni naivna ekipa, v svojih vrstah imajo Liverpoolovega napadalca Saido Maneja in tudi nekaj drugi igralcev iz Premier lige. Glavna prednost Poljske so predvsem izkušnje, pričakovati pa je izenačeno tekmo, remi ni izključen, kvota za omenjen tip je 3.10 (vir: Bwin Slovenija).

X ali Egipt
1.75
Dvojna priložnost
Rusija – Egipt
Opis: 
Gostitelji so na prvi tekmo prepričljivo premagali Arabce z 5-0, toda potrebno je vedeti da to ni pravi pokazatelj moči Rusije, saj so Arabci najslabša ekipa prvenstva. Na drugi strani je Egipt prvo tekmo izgubil proti Uragvaju z 0-1, potem ko so prejeli pozni zadetek. Egipt je na prejšnji tekmi pogrešal Salaha, ki pa naj bi danes zaigral, kar bi za Egipt pomenilo veliko več napadalnega nogometa in Rusi bi lahko ob takšni igri imeli veliko težav, saj so v obrambi podpovprečni. Rusi so na to prvenstvo prišli brez velikih pričakovanj ali ciljev, sedaj pa so po lepi prvi zmagi nad Arabci seveda boljše razpoloženi in polni upanja. Toda Egipčani niso Arabci in lahko pričakujemo veliko bolj tesno tekmo, morda tudi zmago Egipta.

Stjarnan
1.40
1 X 2
Stjarnan – IBV Vestmannaeyjar

X ali Kauno Žalgiris
1.20
Dvojna priložnost
Atlantas – Kauno Žalgiris

Roger Federer (SUI)
1.04
1 2 – Kdo bo zmagal?
Roger Federer (SUI) – Aljaž Bedene (SLO)

Viktoria Kužmova (SVK)
1.48
1 2 – Kdo bo zmagal?
Polona Hercog (SLO) – Viktoria Kužmova (SVK)

Miloš Raonić (CAN)
1.11
1 2 – Kdo bo zmagal?
Miloš Raonić (CAN) – Yuki Bhambri (IND)

Nick Kyrgios (AUS)
1.30
1 2 – Kdo bo zmagal?
Nick Kyrgios (AUS) – Andy Murray (GBR)

David Goffin (BEL)
1.75
1 2 – Kdo bo zmagal?
David Goffin (BEL) – Feliciano Lopez (ESP)