Stavni nasveti – torek, september 11, 2018

0
383
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Tudi danes bomo športno dogajanje povezano z okroglim usnjem in z njim reprezentančni nogomet, saj se igrajo tekme v tako imenovani Ligi narodov, kar nekaj pa je tudi prijateljskih tekem in pa tudi hokeja. Vse to in še več v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Belgija
1.28
1 X 2
Islandija – Belgija
Opis: 
Belgija je veliko bolj kvalitetna reprezentanca od domače Islandije, ob enem so belgijci na zadnjih tekmah zelo razigrani v napadu. Islandija je tako v zadnjem obdobju v zelo slabi formi, zadnjo tekmo so v gosteh proti Švici so izgubili kar z 6-0, tip je tako zmaga Belgije v gosteh – kvota 1.28.

Da
2.05
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Španija – Hrvaška

Finska
1.53
1 X 2
Finska – Estonija
Opis: 
Tekma bo potekala danes zvečer ob 20:45 uri, kjer bodo Finci poskušali doseči še drugo skupinsko zmago, na prvi tekmi so doma premagali Madžare z 1-0, sedaj pa jim nasproti stoji reprezentanca Estonije. Finci so tako na zadnji tekmi dosegli gol že v 7 minuti srečanja, kar je bil tudi edini gol na tekmi. Po zadetku so se Finci osredotočili na obrambne naloge, kar se je kazalo tudi v 60% posesti žoge za naše sosede, toda v okvir vrat so sprožili samo dvakrat. Kakorkoli, tri točke na zadnji tekme je Fince v skupini poravnalo z Grki, obe reprezentanci so tudi glavni favoritinji za osvojitev prvega mesta. Na drugi strani so Estonci prvo tekmo izgubili z 1-0 proti Grčiji, tudi na tej tekmi so Grki dosegli hiter zadetek, potem pa Estonci niso imeli več veliko priložnosti, saj so se Grki tradicionalno osredotočili na obrambo in protinapade, tako so Estonci lahko srečni da niso izgubili še z večjo razliko, saj so jih grki z protinapadi konkretno ogrožali. Estonci so v tej skupini realno najslabša reprezentanca, tako da bodo težko napredovali. Danes je tako favorit za zmago domača ekipa Finske, za kar dobimo kvoto 1.53, vir: športna stavnica Bet at home.

X ali Grčija
1.36
Dvojna priložnost
Madžarska – Grčija

Bosna in Hercegovina ali X
1.44
Dvojna priložnost
Bosna in Hercegovina – Avstrija

Da
2.20
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Moldavija – Belorusija

Anglija
1.78
1 X 2
Anglija – Švica

Da
1.87
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
ZDA – Mehika

CSKA Moskva
1.55
1 X 2 (redni del)
CSKA Moskva – Lokomotiv Jaroslavl

Traktor Čeljabinsk
2.40
1 X 2 (redni del)
Traktor Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.