Danes zvečer bomo lahko zopet spremljali nekatere top evropske nogometne klube, saj se nadaljuje elitna Liga prvakov. Na delu bo tudi Maribor, ki bo v Moskvi poskušal priti do novih točk, ali jim lahko uspe? V ligi NBA pa smo se tokrat posvetili tekmi dveh velikih franšiz in sicer se bodo pomerili domači Lakersi in Bullsi.

Promo: Brezplačno do 5 EUR – Voucher Promocija na Bet at home

 

X
2.10
1 X 2
Spartak Moskva – Maribor

Da
1.53
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
FC Sevilla – Liverpool FC
Opis: 
Na zadnjih 6 domačih tekmah Sevillie so bili doseženi najmanj 3 zadetki, prav tako pa je Liverpool na zadnjih 7 od 10 gostovanj na tekmi dosegel oz prejeli vsaj 3 zadetke. Torej obe ekipi sta zelo dobri v doseganju zadetkov, ob enem pa je obramba v obeh moštvih manj kvalitetna in ravno zato se zdi stava da bosta obe ekipi dosegli gol več kot realna. Za omenjen tip na stavnici 10bet.com dobimo kvoto 1.53.

Več kot 1,5
1.35
Koliko golov bo doseženih?
Bešiktaš – FC Porto

Več kot 1,5
1.18
Koliko golov bo doseženih?
AS Monaco – RasenBallsport Leipzig

SSC Napoli
1.40
1 X 2
SSC Napoli – Šahtjor Donjeck
Opis: 
Napoli bo danes gostil Šahtar ob enem pa poskušal zmagati, saj jih le tri dodatne točke ohranjanjo v boju za napredovanje v 1/8 finala. Podobna zgodba velja za Šahtar, saj so tako kot Napoli v dosedanjem poteku po 3x zmagali in 1x izgubili ter remizirali. Ukrajinski klub do sedaj ne blesti na evropskih gostovanjih, na zadnjih 10 tekmah v gosteh so le 2x zmagali in kar 6x izgubili. Šahtar danes v gosteh čaka zelo težko delo, saj je Napoli v letošnji sezoni na domačem igrišču zmagal vse razen dve tekmi.

Manchester City
1.12
1 X 2
Manchester City – Feyenoord Rotterdam
Opis: 
City trenutno igra verjetno najboljši nogomet na svetu, seveda pod pogojem da je motivacija na pravem mestu, pred stavo se moramo zavedati, da so si sinje modri že zagotovili napredovanje. Predlagam da tukaj stavite med samo tekmo, saj boste tako lahko najbolj ocenili ali je City prišel tekmo dejansko zmagat ali samo igrat.

X or Tottenham Hotspur
1.75
Dvojna priložnost
Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur

APOEL
1.67
Handicap 3:0
APOEL – Real Madrid

Los Angeles Lakers
1.45
Stava na zmago (ZDA)
Chicago Bulls pri ekipi Los Angeles Lakers