Stavni nasveti – torek, junij 11, 2019

0
140
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Tudi danes je na sporedu predvsem reprezentančni nogomet. Včeraj smo lahko videli izdatni zmago Slovenije v gosteh proti Latviji, naši nogometaši so tako v tem kvalifikacijskem ciklusu zabeležili prve tri točke. Več o današnjem športnem dogajanju pa v današnjih stavnih nasvetih, ki jih omogoča športna stavnica 1xbet.com.

 

Manj kot 2,5
1.44
Koliko golov bo doseženih?
Belorusija – Severna Irska

Slovaška
1.75
1 X 2
Azerbajdžan – Slovaška

Madžarska ali X
1.45
Dvojna priložnost
Madžarska – Wales
Opis: 
Naši vzhodni sosedje se bodo danes pomerili z reprezentanco Walesa. Tekma se bo pričela ob 20:45 uri, sodil pa jo bo slovenski sodnik Matej Jug. Gre sicer za 4 krog v skupine E kvalifikacij za EP 2020. Madžari so sicer v soboto premagali Azerbajdžan, kar je bila zelo pomembna zmaga. Wales pa je zadnjo tekmo v gosteh izgubil proti hrvatom. Wales je sicer na hrvaškem igral na zelo visokoih temparaturah, ki jih Valižani zagotovo niso vajeni, na koncu so bili celo blizu točke, a je za to zmanjkalo kaj več časa. Za Wales bo tudi danes glavni adut Gareth Bale, to bo tudi glavna naloga madžarske reprezentance, torej kako zaustaviti tega odličnega nogometaša. Pred nami je tako zelo napeta in tesna tekma, saj ni izrazitega favorita, to se kaze tudi v kvotah. Za zmago madžarske dobimo kvoto 2.75, remi je vreden kvote 3.00, medtem ko je zmaga Walesa vredna kvote 2.70. Naš stavni nasvet pa je 1X, torej zmaga ali remi naših vzhodnih sosedov. Moštvi sta se od leta 1958 pomerili na 8 uradnih medsebojnih obračunih, veliko bolj uspešen pa je do sedaj bil Wales saj je dosegel kar 5 zmag, Madžari so v tem obdobju dosegli samo eno zmago, po 2krat pa sta se ekipi razšli z neodločenim rezultatom. Sicer pa so naši sosedje v zelo dobri formi, saj so zmagali kar štiri zaporedne domače tekem. Na drugi strani je Wales v zadnjih šestih tekmah dosegel 3 zmage in 3 poraze. V skupini E je trenutno Madžarska na prvem mesti, zbrali so 6 točk, medtem ko je Wales po 1krat zmagal in 1krat remiziral, ter tako zbral 3 točke, kar pomeni trenutno 3 mesto.

Hrvaška
1.65
1 X 2
Hrvaška – Tunizija

Belgija
1.16
1 X 2
Belgija – Škotska

Rusija
1.20
1 X 2
Rusija – Ciper

X ali Bosna in Hercegovina
3.40
Dvojna priložnost
Italija – Bosna in Hercegovina

Francija
1.01
1 X 2
Andora – Francija

X ali Turčija
1.35
Dvojna priložnost
Islandija – Turčija

Albanija
1.45
1 X 2
Albanija – Moldavija
Opis: 
Albanci so do sedaj premagali samo Andoro, kar je veliko slabši rezultat od pričakovanj. Albanija je tako izgubila proti Turčiji in pa ta vikend proti Islandiji. Albanija in njihov selektor Edi Reya se zavedata da je danes potrebno osvojiti vse tri točke. Moldavija je na zadnji tekmi komajda premagala Andoro, bilo je 1:0. Čeprav Albanija igra pred domačimi navijači, pa to ne pomeni enostavne zmage za domačo ekipo, sicer pa je kvota za zmago domače reprezentance 1.45, pa srečno z vašo stavo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.