Stavni nasveti – torek, junij 11, 2019

0
138
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Danes nas čaka kar nekaj nogometa in pa tudi tenisa, mi pa se bomo posvetili predvsem odločilni sedmi tekmi velikega finala hokejske lige NHL med Bostonom in St. Louisom. Vse to in več v današnjem športnem pregledu, ki ga omogoča športna stavnica 1xbet.

 

Nigeria – Južna Koreja [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.97 Nemčija – Španija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.30 Francija – Norveška
Tip: 1

1.23 Zverev, Alexander – Brown, Dustin
Tip: 1

1.98 Boston Bruins – St. Louis Blues
Tip: 1
Opis: Pred nami je najboljša stvar v športu, to so magične dve besedi sedma tekma ali “game 7”. Zanimivo je to, da smo prvih šest tekem finala lige NHL lahko spremljali dominacijo gostujočih moštev. Gostujoča ekipa je tako v finalu do sedaj zmagala kar štiri tekme, tako da če pogledamo iz tega zornega kota, potem bi morali danes zmagati Bluesi, seveda pa stvari niso tako enostavne. Je pa res da so Bluesi letos v končnici bili na splošno zelo solidni, saj so zmagali 9 od 12 tekem. Če bi bluesi danes zmagali bi bili prva ekipa po Devilsih (leta 2000), ki bi v finalu lige NHL dosegli tri gostujoče zmage. Sicer pa so z kvoto 1.98 favoriti za zmago domači hokejisti Bostona. Obeta se zelo zanimiva tekma, pa srečno z vašo stavo.

3.34 Avstralija – Brazilija [Nevtralna lokacija]
Tip: X

2.24 Hrvaška – Danska
Tip: 1

1.99 Deportivo La Coruna – Malaga CF
Tip: 1
Opis: Za obe ekipi je danes vložek zelo velik, saj zmaga na naslednjih dveh tekmah prinaša igranje v elitni španski Laligi. Prva tekma se igra v La Coruni, kar tudi pomeni, da je domači Deportivi v rahli vlogi favorita. Deportivo je nazadnje igral z Malago pred svojimi gledalci oktobra 2018, ekipi pa sta se takrat razšli z prijateljskim remijem. Tokrat bo seveda Deportivo poskušal pred povratno tekmo pridobiti vsaj minimalno prednost. Povratna tekma bo sicer potekala ze to soboto. Malaga je po menjavi trenerja postala odločna ekipa in tudi danes lahko pridejo do ugodnega izida. Malaga in tudi Deportivo bosta sicer verjetno igrala taktičen nogomet, zato si ne moremo obetati ravno golijade, ze na splošno pa ekipi ne dosegata veliko število zadetkov. Oba kluba se namreč zavedata, da je lahko ze vsaka najmanjša napaka usodna. Tekmo se bo sicer pričela ob 21:00 in sicer na stadionu Riazor. Od leta 1999 je Deportivo proti Malagi dosegel 14 zmag, 13 remijev in 7 porazov. Malaga je sicer v zadnjih petih tekmah zbrala kar 4 zamge in 1 remi, tako da je klub bil nazadnje v zelo dobri formi.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.