Ljubitelji nogometa boste danes prišli na svoj račun, saj se igrajo nekatere zelo zanimive tekme v angleški Premier ligi. Poleg nogometa pa bomo preverili tudi košarko in ligo NBA, vse to v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

Arsenal FC
1.25
1 X 2
Arsenal FC – Cardiff City

Da
1.80
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Wolverhampton Wanderers – West Ham United

Manchester United
1.26
1 X 2
Manchester United – Burnley
Opis: 
United je trenutno v super zmagovalnem nizu, ki se bo prej kot slej končal, toda danes bi morali rdeči vragi pred domačimi gledalci nadaljevati niz. Burnley je letos proti top 6 ekipam v Premier ligi izgubil vsa tri gostovanja, poleg tega je klub za vikend v pokalu izpadel proti Cityu z kar 5-0. Gostje se tako v prvenstvu nahajajo na skromen 16 mestu, do sedaj so zbrali 22 točk. Na drugi strani se je United konkretno pobral, klub je z 44 točkami izenačen z Arsenalom, ki zaseda 5. mesto. Domačini so tako do sedaj zbrali 44 točk, kar je točno dvakrat več kot gostje. Naš stavni tip je torej zmaga domače ekipe, za kar na športni stavnici 1xbet.com dobimo kvoto 1.26, pa srečno z stavo.

Manchester City
1.20
1 X 2
Newcastle United – Manchester City

SSC Napoli
2.25
1 X 2
AC Milan – SSC Napoli

Jelena Ostapenko (LAT)
1.95
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jelena Ostapenko (LAT) – Kristina Mladenović (FRA)

Krka
1.20
Stava na zmago
Krka – Helios Domžale

Cleveland Cavaliers +4,5
2.70
Spread
Washington Wizards pri ekipi Cleveland Cavaliers

Oklahoma City Thunder
1.42
Stava na zmago (ZDA)
Oklahoma City Thunder pri ekipi Orlando Magic
Opis: 
OKC je trenutno v nizu petih zaporednih zmag, zadnjo tekmo so premagali močne Buckse z 118-112, potem ko je George v zadnjih trenutnih tekme zabil preko Giannisa Antetokounmpa, zatem pa še dosegel super pomembno trojko. Thunderji so že celotno sezono več kot solidni, trenutno se nahajajo na tretjem mestu zahodne konference, dosegli so 31 zmag in samo 18 porazov. OKC letos v gosteh igra 14-11, medtem ko so pred domačimi gledalci pričakovano boljši z rezultatom 17-7. Magici bodo tako danes zelo težko prizemljili visokoleteče Thunderje. Orlando je v slabem nizu treh zaporednih porazov, klub pa je izgubil tudi kar šest od zadnjih sedem tekem, je pa res da je bilo teh šest porazov za skupno samo 30 točk, zadnji porazov je bil proti Houstonu z 103-98. Orlando je trenutno v vzhodni konferneci izven mest, ki vodijo v končnico, saj se moštvo nahaja šele na 10. mestu. Klub je tako letos pred domačimi gledalci zbral 12 zmag in kar 14 porazov, še slabši pa so v gosteh, kjer imajo rezultat 8-16. Magici so tako v slabi formi in v zadnjih minutah tekme ne znajo odločiti tekem v svojo korist, medtem ko pri OKC v zadnih trenutnih tekem dobesedno blesti Paul George, tako da tudi v primeru tesne tekme lahko pričakujemo zmago OKC. Za Magice sicer letos blesti center Nikola Vucevic, ki ima letos na tekmo povprečje 20.6 točke in 12 skokov. Glede na to da je Orlando trenutno štiri mesta oddaljen od končnice, se pojavljajo tudi špekulacije, da bi lahko bil omenjeni center zamenjan do 7. februarja, ko se izteče rok za menjave igralcev. Glede na vsa dejstva je jasen favorit za zmago OKC, kvota 1.42, pa srečno pri stavi.

Brooklyn Nets
1.33
Stava na zmago (ZDA)
Chicago Bulls pri ekipi Brooklyn Nets

Houston Rockets
1.18
Stava na zmago (ZDA)
New Orleans Pelicans pri ekipi Houston Rockets