Stavni nasveti – torek, december 4, 2018

0
431
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Tudi danes nas čaka kar nekaj stavne akcije, igrajo se tekme angleške Premier lige. Igra se tudi rokomet, kjer se bo popoldne Slovenija pomerila z Rusijo, nismo pa pozabili tudi na košarko in ligo NBA.

 

Da
1.80
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Amiens SC – AS Monaco

Manj kot 2,5
1.60
Koliko golov bo doseženih?
OGC Nice – Angers SCO

Manj kot 2,5
1.57
Koliko golov bo doseženih?
Montpellier HSC – OSC Lille

Manchester City
1.28
1 X 2
Watford – Manchester City
Opis: 
Watford je na premier ligaški lestvici na 10 mestu in čeprav danes igra pred domačimi gledalci to ne pomeni veliko večjih možnosti za uspeh. Nasprotnik je namreč City, ki je zmagal 12 od zadnjih 14 tekem in je še vedno nepremagan, ob tem pa so sinje modri letos prejeli samo 6 zadetkov, kar pomeni da je klub odličen tudi v obrambi. Stavna kvota za zmago sinjemodrih je na športni stavnici Wiliam Hill 1.28, pa srečno.

West Ham United
1.60
1 X 2
West Ham United – Cardiff City

Bournemouth
1.65
1 X 2
Bournemouth – Huddersfield Town

Rusija
1.25
1 X 2
Rusija – Slovenija
Opis: 
Rusinje so že zmagovalke v skupini, tako da jim današnja tekma ne pomeni ničesar, saj bodo v naslednji del v vsakem primeru nesle maksimalno števlio točk. Slovenke bi danes lahko to izkoristile, saj so kvalitetna ekipa, vseeno so stavnice za očitne favoritke postavile Rusko reprezentanco, mogoče pa se splača igrati handicap na Slovenijo.

Francija
1.48
1 X 2
Francija – Črna gora

Indiana Pacers
1.25
Stava na zmago (ZDA)
Chicago Bulls pri ekipi Indiana Pacers

Miami Heat
1.72
Stava na zmago (ZDA)
Orlando Magic pri ekipi Miami Heat

Dallas Mavericks
1.75
Stava na zmago (ZDA)
Portland Trail Blazers pri ekipi Dallas Mavericks

Sacramento Kings
1.36
Stava na zmago (ZDA)
Sacramento Kings pri ekipi Phoenix Suns
Opis: 
Sunsi so zadnjo tekmo izgubili v gosteh proti Lakersom, potem ko so zopet odlično odprli tekmo, nato pa so kot je že letos v navadi, v drugem polčasu povsem popustili. Sunsi so tako letos ena slabših ekip v ligi NBA, za sabo pa imajo kar pet zaporednih porazov, ob tem pa so izgubili tudi 8 od zadnjih 9 tekem, zadnje tri tekme so izgubili za več kot 10 točk. Pri Sunsih ni 100% prvi strelec ekipe Booker (24.5 točke na tekmo) in tudi danes ne bo igral, manjkal pa bo tudi Warren (17.7 točke na tekmo), kar je seveda velika težava v napadu. Sunsi so tako proti Lakersom iz igre metali le 39.8%, proti Orlandu pa 40.5%, kar je seveda premalo, da bi lahko upali na zmago. Sacramento je letos ena izmed ekip ki je pozitivno presenetila, v začetku sezone so celo dosegli pet zaporednih zmag. Kingsi so letos ena najboljših napadalnih ekip v celotni ligi, saj na tekmo dosegajo v povprečju 114.3 točk. Pri kraljih letos blesti De’Aaron Fox saj na tekmo dosega 17.3 točke in 7.5 podaje, vroč pa je tudi Bogdan Bogdanovic, ki na tekmo dosega 15.5 točke. Naš stavi tip je zmaga Sacramenta v gosteh, saj so predobri v napadu, Sunsi pa imajo preveč ključnih igralcev poškodovanih, da bi lahko predvsem v napadu konkurirali kraljem iz Sacramenta.