Tudi danes se igra nogomet in z njim seveda svetovno prvenstvo v Rusiji, poleg tega pa bo pestro tudi v tenisu in košarki, več pa v spodnjih stavnih nasvetih.

 

Španija
1.22
1 X 2
Iran – Španija
Opis: 
Španija se danes ne sme privoščiti še enega remija, ki ga je dosegla na prvi tekmi proti Portugalski. Iran je prvo tekmo dokaj srečno premagal Maroko z 1-0, toda Španija je veliko bolj kvalitetna reprezentanca in tudi ena izmed največjih favoritinj za osvojitev lovorike. Torej danes Španija nujno potrebuje vse tri točke, saj bi se v nasprotnem primeru že lahko znašla v izgubljeni situaciji. Pričakujemo, da bodo Španci začeli z agresivnim in napadalnim nogometom vse od prve minute srečanja in bodo poskušali zatresti nasprotnikovo mrežo čim prej. Kvota 1.22 je za Špance še dokaj solidna, sploh če pogledamo kakšna je razlika v kvaliteti in da Španci nujno potrebujejo vse tri točke.

Urugvaj
1.20
1 X 2
Urugvaj – Saudova Arabija
Opis: 
Uragvaj lahko z današnjo zmago že potrdi napredovanje iz skupine. Cavani in Suarez bosta v napadu verjetno pretrd oreh za slabo obrambno linijo Arabske reprezentance. Uragvaj je sicer prvo tekmo sicer šele v zadnjih 5 minutah tekmah dosegel gol za zmago nad Egiptom. Kvota na Uragvaj je na športni stavnici Bet at home 1.20, pa srečno.

Naomi Osaka (JPN)
1.25
1 2 – Kdo bo zmagal?
Naomi Osaka (JPN) – Dalila Jakupović (SLO)

Marin Čilić (CRO)
1.25
1 2 – Kdo bo zmagal?
Marin Čilić (CRO) – Gilles Müller (LUX)

Sam Querrey (USA)
1.57
1 2 – Kdo bo zmagal?
Stan Wawrinka (SUI) – Sam Querrey (USA)

P. H. Herbert/N. Mahut
1.34
1 2 – Kdo bo zmagal?
L. Hewitt/N. Kyrgios – P. H. Herbert/N. Mahut

Le Mans
2.05
Stava na zmago
Le Mans – Monako

Kitajska
1.03
Stava na zmago
Romunija – Kitajska

Turčija
2.05
Stava na zmago
Češka – Turčija