Tudi danes se obeta pester stavni dan, saj so za nekatere reprezentance na sporedu zadnje tekme skupinskega dela svetovnega prvenstva, vse to v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Brazilija
1.60
1 X 2
Srbija – Brazilija
Opis:
Obe reprezentanci potrebujeta za napredovanje zmago in tri točke, bi pa bil seveda velik šok če bi Brazilci danes izpadli. Favoriti obračuna so tako Brazilci, na stavnici Bet-at-home imajo kvoto za zmago sicer solidno, to je 1.60. Seveda bodo tudi Srbi dali od sebe vse in še več in si poskušali zagotoviti napredovanje, toda Brazilija bi lahko kaj hitro izkoristila vsako njihovo napako, sploh če se bodo v napadu preveč odprli. Srbi so na zadnji tekmi res nesrečno izgubili proti Švici in tako so še vedno pod šokom in sliši se res neverjetno da bi Srbi danes zanapredovanje premagali “Selecao”, ki se je v takšnih položajih znašel že ničkolikokrat.

Švica
1.62
1 X 2
Švica – Kostarika
Opis: 
Švici za napredovanje zadostuje samo remi in proti odpisani Kostariki, bi morali to z lahkoto doseči. Kostariki tako letos ni uspelo ponoviti dosežka izpred štirih let, ko so se uvstili celo v 1/4 finale svetovnega prvenstva. Kvota na Švicarje je 1.62, remi nam prinese kvoto 3.50, zmaga Kostarike pa je vredna celo kvote 6.00.

Nemčija
1.20
1 X 2
Južna Koreja – Nemčija
Opis: 
Nemci so poleg Španije, Argentine in še kakšne druge velike reprezentance, eno izmed največjih razočaranj tega prvenstava. Na zadnji tekmi so se nemci proti švedom rešili šele v zadnji minuti. Južna Koreja je že ostala brez možnosti za napredovanje in nemci bodo definitivno šli na zmago, kvota za zmago “elfa” je tako samo 1.20, vseeno dobra stava če jo uporabite v sistemu večjega števila stav.

Mehika ali X
1.33
Dvojna priložnost
Mehika – Švedska

Gael Monfils (FRA)
1.18
1 2 – Kdo bo zmagal?
Gael Monfils (FRA) – Blaž Kavčič (SLO)

Dalila Jakupović (SLO)
1.53
1 2 – Kdo bo zmagal?
Dalila Jakupović (SLO) – Ana Kalinskaja (RUS)

Andy Murray (GBR)
1.55
1 2 – Kdo bo zmagal?
Andy Murray (GBR) – Kyle Edmund (GBR)

Cameron Norrie (GBR)
1.35
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jay Clarke (GBR) – Cameron Norrie (GBR)

Denis Istomin (UZB)
1.28
1 2 – Kdo bo zmagal?
Marco Cecchinato (ITA) – Denis Istomin (UZB)