Stavni nasveti – sreda, julij 11, 2018

0
372
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Danes Ljubljanska Olimpija začne kvalifikacije za ligo prvakov in že prvi tekmec se zdi skoraj nepremagljiv. Včeraj pa smo na svetovnem prvenstvu v Rusiji dobili prvega finalista Francijo medtem ko danes pričakujemo še drugega v dvoboju med Anglijo in Hrvaško. V Franciji pa je v polnem teku tudi že ture de France…

X
3.10
1 X 2
FC Spartak Trnava – HŠK Zrinjski Mostar

Crvena zvezda Beograd
1.20
1 X 2
FK Spartaks Jurmala – Crvena zvezda Beograd

Astana
1.15
1 X 2
Astana – Sutjeska

APOEL
1.50
1 X 2
Suduva – APOEL

X
3.75
1 X 2
Kukesi – Valletta

PFK Ludogorec
1.06
1 X 2
PFK Ludogorec – Crusaders

FK Qarabag
2.30
1 X 2
NK Olimpija Ljubljana – FK Qarabag – Že prva ovira na poti Olimpije v ligo prvakov se zdi previsoka. FK Qarabag je ekipa, ki je lani odlično igrala v ligi prvakov in med drugim dvakrat remizirala z Madridskim Atleticom. Tudi sami navijači Ljubljanske Olimpije pretirano ne verjamejo v uspeh saj je zaenkrat prodanih samo 4.000 vstopnic stadion pa lahko sprejme 16.000 gledalcev. Mogoče pa bo Ljubljančanom v tretje le uspelo narediti korak naprej in se prebiti skozi prvi krog. Bomo videli, vendar mi v to ne verjamemo prav tako tudi ne stavnice, ki v vlogi favorita vidijo Qarabag in za zmago ponujajo kvoto 2.30 medtem ko je kvota za zmago Olimpije 3.00. Bwin stavnica pa za neodločen izid na prvi tekmi ponuja kvoto 3.30.

X
3.50
1 X 2
Valur Reykjavik – Rosenborg

Anglija
2.35
1 X 2
Hrvaška – Anglija – Prvi finalist je znan in to je Francija danes pa nekako vsi prednost dajejo Angležem, da se bodo kot drugi prebili v finale. Tudi stavnice kot drugega finalista vidijo v Angležih. Hrvatom se bo danes mogoče že poznala utrujenost, saj so v izločilnih bojih odigrali kar dva podaljška in dvakrat izvajali enajstmetrovke. Mogoče so s tem, da so dvakrat napredovali po streljanju enajstmetrovk že pokurili vso srečo na tem prvenstvu ali pač? Sami tudi dajemo prednost Angliji.

X
3.30
1 X 2
FC Vaduz – Levski Sofija

Rabotnički
2.85
1 X 2
Rabotnički – Honved

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.