Tudi danes se nadaljujejo kvalifikacije za UEFA Euro 2020, tako da bo zopet lepa priložnost za stavni zaslužek. Ne pozabite tudi na smučarske polete v Planici, kjer bo danes potekala ekipna tekma, in  naši orli bodo med favororiti za medalje. Poleg tega pa bomo na hitro preverili tudi košarkarsko dogajanje na stari celini in čez lužo, vse to in še več v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

NK Ivančna Gorica
1.72
1 X 2
NK Ivančna Gorica – NK Brinje Grosuplje

Bosna in Hercegovina
1.36
1 X 2
Bosna in Hercegovina – Armenija

Italija
1.28
1 X 2
Italija – Finska

Manj kot 2,5
2.05
Koliko golov bo doseženih?
Lihtenštajn – Grčija

Švica
1.65
1 X 2
Gruzija – Švica

Irska
1.03
1 X 2
Gibraltar – Irska

Španija
1.20
1 X 2
Španija – Norveška

Da
2.30
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Malta – Ferski otoki

Miami Heat
2.05
Stava na zmago (ZDA)
Miami Heat pri ekipi Washington Wizards

Philadelphia 76ers
1.28
Stava na zmago (ZDA)
Philadelphia 76ers pri ekipi Atlanta Hawks
Opis: 
Atlanta se letos definitivno ne bo udeležila končnice, toda vseeno bi lahko vplivala na tista moštva, ki bodo igrala v zaključnih bojih. Eno izmed takšnih moštev je tudi Phila, ki bo danes ponoči gostovala v Atlanti. Atlanta je recimo v četrtek premagala Jazze z rezultatom 117-114, še eno playoff ekipo, ter jih tako potisnila na peto mesto zahodne konference. Phila je sicer trenutno konkretno zasidrana na tretjem mestu vzhodne konference, toda danes si v gosteh, proti letos povprečni Atlanti, definitivno ne želijo izgubiti. Namreč končnica se hitro približje in playoff ekipe si bodo želele zadnje tekme rednega dela odigrati zelo dobro in si tako še dvigniti oz. popraviti svojo formo. Phila je trenutno zbrala 47 zmag in 25 porazov, moštvo pa je v nizu šestih zaporednih zmag. Ekipa je tako na zadnjih desetih tekmah zbrala kar sedem zmag. Phila je letos v gosteh nanizala 17 zmag in 20 porazov. Atlanta je trenutno šele 12. ekipa vzhodne konference, letos je zbrala skupno 25 zmag in 48 porazov. Moštvo je sicer zadnjo tekmo zmagalo, toda na zadnjih desetih tekmah imajo rezultat 4 zmage in 6 porazov. Atlanta je sicer pred domačimi gledalci nanizala samo 14 zmag in kar 22 porazov. Naš stavni nasvet je torej zmaga Phile, ki ima veliko boljšo formo in veliko boljšo ekipo in pa verjetno drugo najbolj talentirano peterko v celotni ligi NBA.

Sacramento Kings
1.20
Stava na zmago (ZDA)
Phoenix Suns pri ekipi Sacramento Kings

Portland Trail Blazers
1.50
Stava na zmago (ZDA)
Detroit Pistons pri ekipi Portland Trail Blazers

Slovenija
2.25
Zmagovalec – antepost (ostali na zahtevo)
Svetovni pokal FIS (Planica/SLO) – ekipna tekma – HS 240
Opis: 
Današnja ekipna tekma se bo pričela dopoldne ob 10.00 uri, sama sezona pa se bo zaključila z posamično tekmo v nedeljo. Naši orli so na zadnji ekipni tekmi zmagali v Vikersundu, tako da so današnja pričakovanja velika. Sploh tudi zato, ker smo tudi na včerajšnji posamični tekmi bili ekipno gledano zelo visoko. Postava naših skakalcev bo slednja: Anže Semenič, Peter Prevc, Domen Prevc in Timi Zajc, torej enaka kot na zadnji ekipni tekmi na Norveškem. Rezultate lahko v živo spremjlate tukaj ali pa si tekmo ogledate na TVSLO2. Stavnica 1xbet.com je za favorite postavila naše reprezentante in sicer imajo kvoto za zmago 2.25. Glede na stavnico je drugi današnji favorit Poljska (kvota 2.50), sledi Nemčija (kvota 4.00). To so tudi reprezentance, ki se bodo borile za prva tri mesta, medtem ko je Avstrija z kvoto 21 že odpisana, tudi Norvežani imajo kvoto za zmago kar 41. Mislimo, da lahko danes naši fantje pridejo do zmage, vsekakor pa bi morali biti na prvih treh stopničah, vse ostalo bo veliko presenečenje.