Stavni nasveti – sobota, junij 8, 2019

0
142
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Te dni nas čaka res veliko nogometa, predvsem reprezentančnega. Včeraj smo žal videli prvi poraz Sloveniji v tem kvalifikacijskem ciklu in sicer so v Celovocu bili boljši Avstrijci z 1:0. Tudi danes boste lahko stavili na veliko število nogometnih tekem, pestro pa bo tudi v tenisu in nekaterih drugih športih, več pa si preberite v današnjih stavnih nasvetih.

 

Manj kot 2,5
1.53
Koliko golov bo doseženih?
Finska – Bosna in Hercegovina

Manj kot 2,5
1.42
Koliko golov bo doseženih?
Grčija – Italija
Opis: 
Naši vzhodni sosedje so favoriti današnje tekme, ki se bo igrala ob 20.45 uri v Grčiji. Športna stavnica Bet-at-home nam ponuja slednje kvote: zmaga Grčije – kvota 4.33, remi – kvota 3.10, zmaga Italije – kvota 1.95. Sicer pa je naš današnji stavni nasvet manj kot 2.5 gola, saj gostovanje v Grčiji za nobeno ekipo ni lahko, že pregovorno pa bodo domačini igrali zelo trdo obrambo, ki jo bo Italija zelo težko prebila. Ekipi sta se nazadnje pomerili leta 2008, takrat smo lahko videli remi 1:1, tudi danes bi lahko bili priča podobnemu rezultatu. Sicer pa so Italijani v veliko boljši formi, saj niso izgubili zadnjih šest tekem. Italija je prav tako v nizu treh zaporednih zmag, nazadnje so tako premagali Liechtenstein, Finsko in pa ZDA. Na drugi strani so Grki na zadnjih šestih tekmah zbrali 3 poraze, 2 zmagi in 1 remi.

Severna Irska
1.90
1 X 2
Estonija – Severna Irska

Nemčija
1.18
1 X 2
Belorusija – Nemčija
Opis: 
Kvalifikacija skupina C nam v tretjem krogu ponuja dvoboj med domačo Belorusijo in Nemčijo. Belorusi so trenutno v skupini na dosedanjih dveh tekmah še brez osvojene točke in se nahajajo na zadnjem petem mestu, medtem ko so Nemci do sedaj na eni tekmi zbrali zmago. Obeta se zanimiva tekma, favorit pa je jasno nemčija, ki ima v gosteh kvoto za zmago samo 1.18, kar pomeni, da so stavnice prepričane v prepričljivo zmago elfa. Nemci sicer na zadnjih štirih tekmah niso izgubili, poleg dveh zmag so zbrali tudi dva remija. Na drugi strani strani imajo belorusi za sabo dva zaporedna poraza. In sicer so proti S. Irski v gosteh izgubili z 2:1, drugi poraz pa so prav tako v gosteh doživeli proti Nizozemski z kar 4:0

Hrvaška
1.57
1 X 2
Hrvaška – Wales

Islandija
1.62
1 X 2
Islandija – Albanija

Francija
1.53
1 X 2
Turčija – Francija
Opis: 
Tekma se bo pričela ob 20.45 uri, sodil pa jo bo najboljši Slovenski sodnik Damir Skomina. Gre za tekmo skupine H v kateri bo domača Turčija igrala proti Franciji. Turčija je v nizu 4 zaporednih zmag, na zadnjih petih tekmah turki niso izgubili, tako da čaka francoze zelo težko gostovanje. So pa tudi francozi v zelo dobri formi, saj so tudi v nizu štirih zaporednih zmag, na zadnjih šestih tekam pa so zbrali pet zmag in samo en poraz, pa še ta je bil proti očitno zelo močni Nizozemski.

Belgija
1.01
1 X 2
Belgija – Kazahstan

Škotska
1.50
1 X 2
Škotska – Ciper

J. Chardy/F. Martin
1.53
1 2 – Kdo bo zmagal?
J. Chardy/F. Martin – K. Krawietz/A. Mies

M. Granollers/B. Mclachlan
1.62
1 2 – Kdo bo zmagal?
M. Granollers/B. Mclachlan – L. Bambridge/M. Daniell

Real Madrid
1.14
Stava na zmago
Real Madrid – Valencia Basket

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.