Stavni nasveti – sobota, junij 22, 2019

0
168
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Tudi na današnjo soboto nas čaka veliko športnega dogajanja, preverili bomo nogomet, tenis in pa tudi kolesarstvo. V nogometu se igrajo tekme Copa Amerike, vse ostale stavne tekme in analize pa preverite v današnjih stavnih analizah.

Več kot 2,5
1.87
Koliko golov bo doseženih?
Bolivija – Venezuela
Opis: 
Bolivija ima za sabo kar devet tekem brez zmage, od tega pet zaporednih porazov, tako da lahko rečem da Bolivija na copo noi prišla v pravem oz. idelnem položaju. Bolivija je svoji prvi tekmi igrala proti Peruju in Braziliji, kjer so pokazali da niso na enakem nivoju, saj so obe tekmi dokaj gladko izgubili. Peru je bil boljši z 1:3, medtem ko je Brazilija zmagala z 3:0. Ekipi sta se od leta 2003 srečali na 14 medsebojnih obračunih, Bolivija je zmagala na štirih tekmah, videli pa smo tudi štiri remije in pa šest zmag Venezuele. Če pogledamo zadnjih šest medsebojnih tekem, lahko vidimo tri zmage Bolivije, en remi in pa dve zmagi Venezuele, ob gol razliki 12-10 za Bolivijo. Venezuela ima na copi america za sabo dva remija z 0:0 in sicer proti Peruju in Braziliji. To zadostuje za trenutno 3. mesto v skupini A, medtem ko ima Bolivija 0 točk, kar pomeni seveda zadnje 4. mesto. Športna stavnica 1xbet nam ponuja slednje kvote: zmaga Bolivije: kvota 6.80, remi – kvota 4.00, zmaga Venezule: kvota 1.47.

Brazilija
1.36
1 X 2
Peru – Brazilija
Opis: 
Na Copi America v skupini A nas v 3 krogu čaka obračun med Perujem in Brazilijo. Obe moštvi sta do sedaj po 1 remi in 1 zmago, kar pomenijo štiri točke na kontu oziroma 1 in 2 mesto. Peru je do sedaj remiziral z Venezuelo in pa zmagal Bolivijo z 1:3. Domačini so na prvi tekmi prvenstva zanesljivo premagali Bolivijo (3:0), potem pa Brazilci so proti Venezueli igrali samo 0:0. Sicer pa so danes Brazilci danes očitni favoriti, saj imajo kvoto za zmago samo 1.36. Razlog za to so tudi zadnje medsebojne tekme, kjer je Brazilija od 10 tekem na nanizala kar 7 zmag. Brazilija prav tako ne pozna poraza na svojih zadnjih 12 tekmah. Definitivno lahko rečemo, da je današnja tekma za Peru do sedaj največji test in čeprav jih ima marsikdo za “outsiderje” pa lahko tudi danes pričakujemo tesno tekmo. Peru je v svojih zadnjih šestih tekmah  dosegel skupno vedno manj kot 2.5 gola, na samo dveh od teh šestih tekmah smo lahko videli, da sta obe ekipi zadeli.

Gvineja
1.70
1 X 2
Gvineja – Madagaskar

Nemčija (ž)
1.14
1 X 2
Nemčija (ž) – Nigerija (ž)

Več kot 2,5
1.53
Koliko golov bo doseženih?
NK Domžale – FK Radnički Niš

Manj kot 2,5
1.65
Koliko golov bo doseženih?
Šahtjor Soligorsk – Dinamo Brest

Umana Reyer Benetke
1.55
Stava na zmago
Umana Reyer Benetke – Banco di Sardegna Sassari

Tennys Sandgren (USA)
1.72
1 2 – Kdo bo zmagal?
Thai-Son Kwiatkowski (USA) – Tennys Sandgren (USA)

Angelique Kerber (GER)
1.53
1 2 – Kdo bo zmagal?
Angelique Kerber (GER) – Belinda Bencic (SUI)

L. Kubot/M. Melo
1.65
1 2 – Kdo bo zmagal?
L. Kubot/M. Melo – B. Mclachlan/J.-L. Struff

S. Gille/J. Vliegen
1.42
1 2 – Kdo bo zmagal?
S. Gille/J. Vliegen – L. Klein/A. Molčan

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.