Danes je na SP v Rusiji čas za zadnji krog predtekmovanja, to pomeni da bomo do četrtka dnevno spremljali kar po štiri tekme, po dve ob isti uri. Španci in Portugalci se naj bi udarili za prvo mesto v svoji skupini, je pa seveda treba računati tudi na Iran, ki bi lahko Portugalcem povzročal kar nekaj težav. V skupini A sta že pred zadnjo tekmo znana potnika v 1/8 finala, to sta Uragvaj in domačin Rusija, bo pa seveda to obračun za prvo mesto, Rusom pa je za ta cilj dovolj že samo remi. Več o samih tekmah pa v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

Španija
1.36
1 X 2
Španija – Maroko
Opis: 
Španija za napredovanje potrebuje samo točko,  Maroko je nadrugi strani že zdavnaj odpisan in tako nima več možnosti za napredovanje, saj je obe prejšnji tekmi izgubil z 0-1. Španci bodo tako danes šli na zmago in po nove tri točke, kar bi jim izboljšalo možnosti za prve mesto v skupini. Maroko bi lahko Španiji bil  dostojen tekmec, saj je na prejšnjih tekmah na trenutke pokazal zelo dobro igro. Seveda so favoriti za zmago Španci, ki so bolj kvalitetni in imajo tudi veliko večji motiv, predvsem pa so bolj učinkoviti v napadu. Kvota za zmago Španije je 1.36, remi nam ponudi kvoto 5.00, zmaga Maroka pa kvoto 10.50 (vir: Bwin.com)

Začetni postavi:

Španija:
 de Gea, Carvajal, Pique, Ramos, Jordi Alba, Koke, Busquets, Iniesta, Isco, Silva, Diego Costa.
Maroko: Munir, Hakimi, da Costa, Benatia, Mendil, El Ahmadi, Ziječ, Busufa, Belhanda, Amrabat, Butaib.

Portugalska
1.67
1 X 2
Iran – Portugalska
Opis: 
Aktualni evropski prvaki so v napadu povsem odvisni od Ronalda, ki je za portugalce dosegel vse štiri zadetkena tem turnirju. Iran danes za napredovanje potrebuje zmago in tri nove točke, medtem ko Portugalcem zadošča remi, toda glede na to da bodo Španci verjetno zmagali Maroko, to pomeni potem končno drugo mesto v skupini B. Iran bo danes moral igrati bolj napadalen nogomet, bodo pa zelo težko premagali Portugalsko, ki je na zadnjih 20 tekmah izgubila samo enkrat. Pred nami je razuburljiva tekma in lahko pričakujemo odprto tekmo in morda zopet odločilen zadetek Ronalda.

Manj kot 2,5
1.57
Koliko golov bo doseženih?
Urugvaj – Rusija

Manj kot 2,5
1.75
Koliko golov bo doseženih?
Saudova Arabija – Egipt
Opis: 
Egipt in Arabija sta že ostalih brez vseh možnosti za napredovanje in na prvih dveh tekmah nista omenjeni reprezentanci osvojili niti ene samcate točke. Če takšen razplet za Arabijo ni presenečenje, pa se je veliko več pričakovalo od Egipta, ki je veliko razočaranje tega turnirja. Egipt bo danes naredil vse da doseže vsaj častno zmago in se od prvenstva pozitivno poslovi.

Marcos Baghdatis (CYP)
1.30
1 2 – Kdo bo zmagal?
Blaž Kavčič (SLO) – Marcos Baghdatis (CYP)

Blaž Rola (SLO)
1.40
1 2 – Kdo bo zmagal?
Blaž Rola (SLO) – Aleksej Vatutin (RUS)

Jevgenij Donskoj (RUS)
1.60
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jevgenij Donskoj (RUS) – Ricardas Berankis (LTU)

Gilles Müller (LUX)
1.50
1 2 – Kdo bo zmagal?
Gilles Müller (LUX) – John Millman (AUS)