Stavni nasveti – ponedeljek, september 10, 2018

0
301
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Danes se bomo posvetili predvsem nogometu ter Ligi narodov, kjer nas čaka kar nekaj zanimivih obračunov, izpostavimo pa lahko tekmo med Portugalsko in Italijo, vse to in še več v današnjih stavnih nasvetih.

 

Črna gora
1.42
1 X 2
Črna gora – Litva

Portugalska ali X
1.33
Dvojna priložnost
Portugalska – Italija
Opis: 
Tekma bo potekala danes zvečer ob 20:45 uri v Lizboni. Portugalci bodo tako na domačem igrišču gostili Italijo, ki je zadnjo tekmo proti Poljski igrala samo remi, bilo je 1-1. Azzurre vodi trener Roberto Mancini, ki je povsem prevertil prvo enajsterico, priložnost je dobil tudi že odpisani Mario Balotelli. Super Mario sicer ni dosegel zadetka proti močni Poljski. Na dosedanjih medsebojnih tekmah so zgodovinsko gledano Azzuri dominirali Portugalce, saj so do sedaj dosegli 17 zmag, 2 remija in samo 4 poraze. Zadnje srečanje omenjenih reprezentanc je bilo leta 2015 na prijateljski tekmi, kjer pa so z 0-1 zmagali Portugalci. Tudi trener Fernando Santos je na zadnji tekmi proti hrvatom dodobra premešal prvo enajsterico, tekma se je končala z 1-1, Cristiano Ronaldo na tej tekmi ni igral. Selecao pod trenutnim trenerjem igra odprt in napadalen nogomet in danes ne bi bilo presenečenje, če bi videli kar nekaj zadetkov. Na stavnici bwin je kvota, da obe ekipi dosežeta zadetke 2.10, kar bi se splačalo izkoristiti.

Srbija
1.57
1 X 2
Srbija – Romunija

Škotska
1.78
1 X 2
Škotska – Albanija

Švedska
1.95
1 X 2
Švedska – Turčija
Opis: 
Švedska reprezentanca bo lahko proti turčiji zopet računala na Toivonena, Berga in Forsberga, ki si bili vsi odlični na SP v Rusiji. Situacija v turški ekipi pa je povsem drugačna, nazadnje so dosegli zmago maja proti Iranu, bilo je 2-1. Od takrat so dosegli samo dva remija, proti Tuniziji in Rusiji. Švedi bi danes doma morali potrditi dobro formo iz prvenstva in doseči novo zmago.

Kosovo
1.75
1 X 2
Kosovo – Ferski otoki

Kazahstan
1.55
1 X 2
Andora – Kazahstan
Opis: 
Kazakhstan je na zadnjih dveh medsebojnih tekmah z Anodoro obakrat zmagal. Na teh tekmah je dosegel kar 8 zadetkov in tudi danes je domača Andora obsojena na nov poraz.

Da
2.05
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Rusija – Češka

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.