Vsa najboljša nogometna prvenstva so se ta vikend tudi uradno zaključila, tako da sedaj sledi malce nogometne pavze, vsaj do kvalifikacij za Ligo prvakov in Ligo Evropa. Je pa danes na otoku zelo zanimiv obračun, ki bo določil potnika v angleško Premier ligo, gre za tekmo med Aston Villo in Derby Countyem, tekma se bo igrala na kultnem stadionu Webley. Poleg tega se igra tudi tenis in OP Francije, več pa si preberite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Aston Villa
2.05
1 X 2
Aston Villa – Derby County (Played At Wembley)
Opis: 
Vložek obeh klubov je v današnji tekmi gromozanski, ne samo iz nogometnega vidika, saj zmaga prinaša igranje v prvi angleški ligi. Velik vložek je tudi iz finančnega vidika, kar je praksa samo v angleški Premier ligi. Namreč vsak klub pred začetkom sezone v prvi ligi dobi več kot 90 milijovov evrov, kar je res velika številka. Če pa bo klub v premier ligi nastopa vsaj dve sezoni zapored pa prejme nekje 300 milijonov evrov. Ravno zaradi omenjenih vložkov lahko pričakujemo trdo in izenačeno tekmo, brez prevelikih tveganj kar pomeni da ne moremo pričakovati golijade. Športna stavnica 1xbet je za favorita izbrala Aston Villo, ki ima za zmago kvoto 2.05. Remi je vreden kvote 3.10, medtem ko za zmago Derbya dobimo kvoto 3.50.

Vera Lapko (BLR)
1.30
1 2 – Kdo bo zmagal?
Diane Parry (FRA) – Vera Lapko (BLR)

Astra Sharma (AUS)
1.65
1 2 – Kdo bo zmagal?
Astra Sharma (AUS) – Shelby Rogers (USA)

0:3
1.20
Stava na niz
Yannick Hanfmann (GER) – Rafael Nadal (ESP)
Opis: 
Španski as Rafael Nadal je kralj peščenih igrišč in je tudi eden izmed favoritov za končno osvojitev OP Francije. Na drugi strani se je nemec Hanfmann kvalificiral na glavni del turnirja, toda na zadnji dveh turnirijih v Munichnu in Heilbronnu je izgubil že v prvih krogih. Sedaj nemca čaka najboljši igralec na peščeni podlagi. Rafa je v dobri formi, na zadnje je osvojil turnir v Rimu. Ravno zaradi tega se pričakuje gladka zmaga španca z 3:0, za kar dobimo kvoto 1.20. Nadal je na ATP lestvnici na 2. mestu medtem ko je nemec šele na 180 mestu, tudi tukaj se kaže velika razlika v kvaliteti.

Varvara Lepchenko (USA)
1.65
1 2 – Kdo bo zmagal?
Shuai Zhang (CHN) – Varvara Lepchenko (USA)

Elise Mertens (BEL)
1.44
1 2 – Kdo bo zmagal?
Elise Mertens (BEL) – Tamara Zidanšek (SLO)

Borna Ćorić (CRO)
1.22
1 2 – Kdo bo zmagal?
Aljaž Bedene (SLO) – Borna Ćorić (CRO)

Roberto Carballes Baena (ESP)
1.16
1 2 – Kdo bo zmagal?
Roberto Carballes Baena (ESP) – Alexandre Muller (FRA)

Radu Albot (MDA)
1.33
1 2 – Kdo bo zmagal?
Radu Albot (MDA) – Tennys Sandgren (USA)

St. Louis Blues
3.00
1 X 2 (redni del)
St. Louis Blues pri ekipi Boston Bruins (1. tekma)