Stavni nasveti – ponedeljek, junij 24, 2019

0
285
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Nov teden nam prinaša nove priložnosti za stavne zadetke. Danes zvečer se tako igrajo novi dve tekmi Copa Americe. Poleg tega se igra tudi nogometni Afriški pokal narodov, začenjajo pa se tudi kvalifikacije za Wimbledon, danes se na sveti travi igra res veliko število teniških dvobojev, več pa v današnjih stavnih nasvetih.

 

Manj kot 1,5
1.36
Koliko golov bo doseženih v 1. polčasu?
Čile – Urugvaj
Opis: 
Tekma se bo igrala ob nočnem terminu, vsaj po našem času to pomeni jutri zjutraj ob 01:00 uri in sicer na stadionu Maracana. V skupini C je slika sledeča, Čile je z 6 točkami prvi in si je ze zagotovil napredovanje, medtem ko ima Uragvaj na kontu 4 točke in za potrditev napredovanja potrebuje vsaj točko. Namreč tretja Japonska je zbrala samo 1 točko, medtem ko je Ekvador na zadnjem mestu še brez osvojene točke. Čile je svojo zadnjo tekmo izgubil proti Ekvadorju z 1:2, medtem ko je Uragvaj na zadnji tekmi remiziral z Japonsko, bilo je 2:2. Ekipi sta se od leta 2003 pomerili na 12 medsebojnih tekmah, obe pa sta porazdelili po 4 zmage, ravno tako pa smo lahko štirikrat videli remi. Čile je v tem obdobju dosegel najvišjo zmago z 3:1, medtem ko so Uragvajci zmagali z največ 4:0. Obe ekipi sta sicer v zelo podobnih formah, zato lahko pričakujemo zelo tesno tekmo, kakšen remi ne bi bil nobeno presenečenje, saj bi odgovarjal obema reprezentancama. Sicer pa sta obe ekipi na zadnjih šestih tekmah nanizali po 4 zmage in po en remi ter po en poraz. Čile je tako v nizu treh zaporednih zmag, poleg tega niso izgubili zadnjih 4 tekem. Na drugi strani je Uragvaj zadnjo tekmo sicer remiziral, pred tem pa je nanizal 4 zaporedne zmage. Športna stavnica Bet at home nam za zmago Čila ponuja kvoto 3.40, remi je vreden kvote 3.20, medtem ko za zmago Uragvaja dobimo kvoto 2.20. Naš stavni tip je da bo ob polčasu doseženih manj kot 1,5 gola, pa srečno z vašo stavo.

Ekvador
2.20
1 X 2
Ekvador – Japonska
Opis: 
Stanje v skupini C smo podrobno opisali ze v prejšnjem stavnem nasvetu. Obe ekipi še v letošnji izvedbi Copa Americe nista prišli do zmage. Sicer pa sta obe ekipi še v boju za tretje mesto, ki morda tudi prinaša napredovanje, zato je današnja tekma za Ekvador in Japonsko še kako pomembna. Ekvador je na obe dosedanjih tekmah na CA vedno skupno zbral več kot 1.5 gola in to po prvem polčasu. Ekvador je tudi na obeh dosedanjih tekmah tekmo zaključil z igralcem manj, medtem ko so samuraji na dosedanjih dveh tekmah zbrali pa samo dva kartona. Obeta se zanimiva tekma, tezko je napovedati zmagovalca.

Tunizija
1.70
1 X 2
Tunizija – Angola

Mali
1.80
1 X 2
Mali – Mavretanija

Slonokoščena obala
2.10
1 X 2
Slonokoščena obala – Južna Afrika

Carla Suárez Navarro (ESP)
1.45
1 2 – Kdo bo zmagal?
Tamara Zidanšek (SLO) – Carla Suárez Navarro (ESP)

Polona Hercog (SLO)
3.10
1 2 – Kdo bo zmagal?
Polona Hercog (SLO) – Barbora Strýcová (CZE)

Facundo Arguello (ARG)
1.55
1 2 – Kdo bo zmagal?
Blaž Kavčič (SLO) – Facundo Arguello (ARG)

Tommy Paul (USA)
1.19
1 2 – Kdo bo zmagal?
Chun Hsin Tseng (TPE) – Tommy Paul (USA)

Christopher Eubanks (USA)
1.36
1 2 – Kdo bo zmagal?
Christopher Eubanks (USA) – Luca Vanni (ITA)

Blaž Rola (SLO)
3.70
1 2 – Kdo bo zmagal?
Stefano Travaglia (ITA) – Blaž Rola (SLO)

Dustin Brown (GER)
1.16
1 2 – Kdo bo zmagal?
Zhe Li (CHN) – Dustin Brown (GER)

Mikael Ymer (SWE)
1.11
1 2 – Kdo bo zmagal?
Aidan Mchugh (GBR) – Mikael Ymer (SWE)

Ruben Bemelmans (BEL)
1.55
1 2 – Kdo bo zmagal?
Elias Ymer (SWE) – Ruben Bemelmans (BEL)

James Duckworth (AUS)
1.17
1 2 – Kdo bo zmagal?
James Duckworth (AUS) – Jan Choinski (GBR)