Stavni nasveti – ponedeljek, julij 8, 2019

0
215
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Copa America se je zaključila z zmago Brazilije na Perujem. Še vedno pa poteka afriški pokal narodov, kjer se tudi igrajo izločilni boji. Poleg tega se danes igra tudi veliko število klubskih prijateljskih tekem in pa tenis v Wimbledonu, vse to v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Manj kot 2,5
1.36
Koliko golov bo doseženih?
Mali – Slonokoščena obala
Opis: 
V osmini finala nas čaka obračun med reprezentanco Malija in Slonokoščene obale, tekma se bo pričela ob 18:00 uri in sicer na stadionu Suez. Gre sosedski derbi, kjer je favorit Slonokoščena obala, toda njihova najboljša generacija je v pokoju, tako da ima tudi Mali priložnost za napredovanje. Je pa tudi dejstvo da so Malijci v 36 letih na 24 medsebojnih tekmah samo 1krat uspeli premagati “slone”. Definitivno se obeta zelo izenačena tekma, kakšen remi ne bi bil presenečenje, pričakovati je tudi manj kot 2.5 gola na tekmo. Za omenjen tip na športni stavnici Bet at home dobimo kvoto 1.36. Sicer pa je kvota za zmago Malija 3.50, remi nama prinese kvoto 3.00, medtem ko za zmago Slonokoščene obale dobimo kvoto 2.10. Poglejmo si še formo obeh ekip, Mali je na zadnjih šestih tekmah zbral 2 zmagi, 2 remija in 2 poraza. Medtem pa je Slonokoščena obala v tem nizu dosegla 4 zmage in 2 remija. Mali je v svoji zadnji tekmi premagal reprezentanco Angole, bilo je 0:1. Slonokoščena obala pa je zadnjo tekmo premagala Namibijo z rezultatom 1:4.

X
2.90
1 X 2
Gana – Tunizija
Opis: 
Druga današnja tekma osmine finala afriškega pokala narodov bo potekala ob 21:00 uri na stadionu Ismailia. Za napredovanje pa se bosta udarili reprezentanci Gane in Tunizije, favorit pa je glede na stavnice Gana, ki ima kvoto za zmago 2.45. Na drugi strani je kvota za zmago Tunizije 3.30, medtem ko za remi in z njim podaljške, dobimo kvoto 2.65. Najbrž ni odveč poudariti, da v tem delu turnirja remiji niso nobeno presenečenje. Sta pa obe reprezentance ze v skupinskem delu odigrali veliko remijev. Gana je tako na zadnjih šestih tekmah nanizala 3 remije in zmage. Na drugi strani je Tunizija dosegla v tem obdobju ravno tako 3 remije in 3 zmage. Obe moštvi torej na zadnjih šestih tekmah ne poznata poraza, bomo videli kako bo po današnji tekmi. Reprezentanci sta sicer od leta 2008 odigrali 3 medsebojne tekme, po 2krat pa se je veselila zmage Gana, videli pa smo tudi še 1 remi. Gana je zadnjo tekmo premagal Gvinejo, bilo je 2:0. Tunizija pa je v zadnji tekmi premagala Mavretanijo z rezultatom 0:0. Obeta se nova tezka in izenačena tekma.

Šahtjor Donjeck
1.25
1 X 2
Šahtjor Donjeck – Proleter Novi Sad

FC København
1.91
1 X 2
NK Osijek – FC København

Drava Ptuj
4.40
1 X 2
FK Tuzla City – Drava Ptuj

FK Vojvodina
1.13
1 X 2
NK Krško – FK Vojvodina

Šahtjor Donjeck
1.50
1 X 2
RZ Pellets WAC – Šahtjor Donjeck

Hereford
1.40
1 X 2
Cinderford Town – Hereford

Preston North End
1.13
1 X 2
Cork City – Preston North End

David Goffin (BEL)
1.33
1 2 – Kdo bo zmagal?
David Goffin (BEL) – Fernando Verdasco (ESP)

Roberto Bautista-Agut (ESP)
1.20
1 2 – Kdo bo zmagal?
Roberto Bautista-Agut (ESP) – Benoît Paire (FRA)

Rafael Nadal (ESP)
1.02
1 2 – Kdo bo zmagal?
João Sousa (POR) – Rafael Nadal (ESP)

Sam Querrey (USA)
1.20
1 2 – Kdo bo zmagal?
Sam Querrey (USA) – Tennys Sandgren (USA)

Kei Nishikori (JPN)
1.11
1 2 – Kdo bo zmagal?
Kei Nishikori (JPN) – Mihail Kukuškin (KAZ)

Miloš Raonić (CAN)
1.16
1 2 – Kdo bo zmagal?
Guido Pella (ARG) – Miloš Raonić (CAN)

Roger Federer (SUI)
1.11
1 2 – Kdo bo zmagal?
Matteo Berrettini (ITA) – Roger Federer (SUI)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.