Stavni nasveti – ponedeljek, december 3, 2018

0
392
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Vikend je za nami, danes pa nas čaka nov teden, ki nam bo zopet prinesel veliko možnosti za stavni dobiček. Pestro bo v rokometu, kjer se igra Evropsko prvenstvo za ženske, preverili smo tudi nekaj tenisa in pa košarke ter lige NBA.

 

Da
1.57
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Atalanta – SSC Napoli

Paul C. Oosterbaan (USA)
1.26
1 2 – Kdo bo zmagal?
Paul C. Oosterbaan (USA) – Alex Knaff (LUX)

Felix Corwin (USA)
1.30
1 2 – Kdo bo zmagal?
Felix Corwin (USA) – Danny Thomas (USA)

Madžarska
1.25
1 X 2
Hrvaška – Madžarska

Romunija
1.48
1 X 2
Nemčija – Romunija

Nizozemska
1.45
1 X 2
Nizozemska – Španija

Norveška
1.08
1 X 2
Češka – Norveška

Golden State Warriors
1.14
Stava na zmago (ZDA)
Golden State Warriors pri ekipi Atlanta Hawks
Opis: 
Na zadnji tekmi se je za Warriorse vrnil Steph Curry, kar pa ekipi ni pomagalo, saj so izgubili. Je pa velikorat tako, da ko se po nekaj tekmah odsotnosti v ekipo vrne pomemben igralec, moštvo potrebuje nekaj časa, da se ponovno uigra. Mislimo, da bodo akutalni prvaki proti Atlanti zabeležili zmago, saj je Atlanta letos res podpovprečna, Warriorsi pa najbolj talentirana ekipa v ligi NBA, tudi Curry bo danes odigral drugo zaporedno tekmo, kar bi se moralo odražati v že veliko boljši kemiji v moštvu. Naš tip je torej zmaga GSW, tudi za več kot 10 točk.

Washington Wizards
1.87
Stava na zmago (ZDA)
Washington Wizards pri ekipi New York Knicks

Brooklyn Nets
1.40
Stava na zmago (ZDA)
Cleveland Cavaliers pri ekipi Brooklyn Nets
Opis: 
Netsi so letošnjo sezono začeli nad pričakovanji, potem pa so zaradi poškodbe za daljše časovno obdboje izgubili Caris LeVerta. Izguba tega igralca je ekipi pustila očitno veliko praznino, saj se Netsi od takrat veliko bolj mučijo z nasprotniki, predvsem doma imajo veliko težav. Netsi so zadnjo tekmo izgubili z 102-88 proti Washingtonu, to je bila njihova druga zaporedna back-to-back tekma. Netsi so tako na tej tekmi dosegli najmanjše število točk v napadu v vsej letošnji sezoni, vključno z zadnjo tekmo pa so tudi kar trikrat zapored dosegli manj kot 100 točk, ob tem pa so na zadnji tekmi iz igre metali samo 37%, v tretji četrtini so iz igre metali samo 5-17, takrat so tudi povsem izgubili stik z nasprotno ekipo. Netsi bodo tako danes ponoči poskušali prekiniti niz slabih tekem in Cleveland je morda nsprotnik po meri, saj gre za letos eno slabših ekip v celotni ligi NBA. Cleveland je tako letos dosegel samo 4 zmage in kar 12 porazov, ob tem pa moštvo v povprečju dosega samo 92 točk na tekmo ob 39.7% metu iz igre. V soboto je omenjen klub izgubil proti močnemu Torontu z 106-95, kar je pomenilo že 12 letnošji poraz za več kot 10 točk. Torej danes lahko rečemo, da se bodo med sabo pomerilie dve ekipi, ki sta v zelo sllbi formi, na obeh straneh pa manjkajo ključni igralci, pri Netsih LeVert in pri konjenikih Kevin Love. Edina prednost Netsov je domača dvorana, ki bi morala zadoščati za zmago Netsov, kvota za domačo zmago je na športni stavnici 1xbet, pa srečno s stavo.

Minnesota Timberwolves
2.00
Stava na zmago (ZDA)
Houston Rockets pri ekipi Minnesota Timberwolves