Pred nami je že vikend in zopet bo več kot pestra stavna ponudba. Seveda se bomo tudi danes posvetili nogometu, preverili pa bomo tudi ponudbo v tenisu, vse to v današnjih stavnih nasvetih.

 

Brazilija
1.22
1 X 2
Brazilija – Kostarika
Opis: 
Brazilija je prvo tekmo proti Švici “samo” remizirala, kar seveda še ne pomeni konec igranja na turniju, toda Brazilci si danes ne smejo privoščiti novega remija, kaj šele poraza. Kostarika je izgubila svoje zadnje tri tekme in 7 od zadnjih 10 tekem. Brazilci bi danes morali od prve minute začeti s popolno zbranostjo, le tako bodo lahko premagali Kostariko, kvota na Brazilce je 1.22.

X
3.00
1 X 2
Srbija – Švica
Opis: 
Srbi so na lestvice FIFA na 37 mestu, medtem ko so Švicarji na visokem 8 mestu. Težko je napovedati zmagovalca, Srbi bodo verjetno v tekmo šli bolj obrambno naravnani. Stavnice imajo sicer za rahlega favorita Švicarje, toda marsikdo bo danes stavil da Srbi ne bodo poraženi ali pa na čisti remi, ki nam prinese kvot 3.00.

Islandija
2.90
1 X 2
Nigerija – Islandija
Opis: 
Hrvati so na prvi tekmi premagali Nigerijo z 2-0 in Islandija je na prvi tekmi proti Argentini remizirali 1-1, kar je bil za Islandce velik uspeh. Za Nigerijo je lahko danes zadnja tekma na letošnjem svetovnem prvenstvu. Islandija bi lahko danes zmagala, saj so kot moštvo veliko bolj organizirana ekipa, kar bi lahko Nigerijo povozročalo veliko težav. Kvota na Islandijo je 2.90, več pa preverite na stavnici Bet at home.

Magdalena Rybarikova (SVK)
1.25
1 2 – Kdo bo zmagal?
Magdalena Rybarikova (SVK) – Dalila Jakupović (SLO)

Nigina Abduraimova (UZB)
1.26
1 2 – Kdo bo zmagal?
Nastja Kolar (SLO) – Nigina Abduraimova (UZB)

Marin Čilić (CRO)
1.36
1 2 – Kdo bo zmagal?
Marin Čilić (CRO) – Sam Querrey (USA)

Nick Kyrgios (AUS)
1.48
1 2 – Kdo bo zmagal?
Feliciano Lopez (ESP) – Nick Kyrgios (AUS)

Novak Đoković (SRB)
1.11
1 2 – Kdo bo zmagal?
Adrian Mannarino (FRA) – Novak Đoković (SRB)

Jelina Svitolina (UKR)
1.25
1 2 – Kdo bo zmagal?
Mihaela Buzarnescu (ROU) – Jelina Svitolina (UKR)