Tudi danes se nadaljuje nogometna Liga narodov, čaka nas tudi nekaj tenisa in hokeja, vse to v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

1.41 Federer, Roger – Nishikori, Kei
Tip: 1
Opis: Seveda je na tej tekmi z kvoto 1.41 favorit za zmago Švicar. Federer vodi medsebojne matche kar z 5-2 in je zmagal zaporedne zadnje štiri medsebojne obračune. Švicar ima zdaj že za sabo nekaj tekem, potem ko je imel nekaj premora, zato bi Federer danes moral premagati Nishikorija, ki trenutno ne igra v svoji top formi.

1.69 Grčija – Madžarska
Tip: 1

3.52 Avstrija – Severna Irska
Tip: X

3.01 Hrvaška – Anglija
Tip: X

1.58 Belorusija – Luksemburg
Tip: 1

1.61 Estonija – Finska
Dvoznak: 1X

1.48 Belgija – Švica
Tip: 1
Opis: Danes bomo podrobneje preverili tekmo med reprezntancama Belgije in Švice. Belgija je v zadnjem obdobju v odlični formi, na SP se je uvrstila vse do polfinala, kjer je nato izpadla proti kasnejšim prvakom Francozom. Za nekatere že kar zlata generacija Belgijskega nogometa bo tako danes igrala pred domačimi navijači, proti solidni Švici, toda vsi vemo kdo je danes favorit. Kvota za zmago domače ekipe je na stavnici William Hill 1.48, dober stavni nasvet je tudi da ne bosta obe ekipi dosegli gola, predvsem tukaj mislimo seveda na Švico, kajti za Belgijo se pričakuje kar nekaj zadetkov. Seveda pa tudi Švica nima za sabo slabega nastopa na SP v Rusiji, njihov glavni adut pa bo verjetno Xherdan Shaqiri, ki bi lahko Belgijski obrambi povzročal kar nekaj preglavic, predvsem Vincent Kompanyu in Fellainiju. Na drugi strani pa je Hazard letos v življenski formi, njegova forma traja že vse od SP. Pod budnim očesom trenerja Sarrija, Hazard letos navdušuje svoj klub in celotno Premier ligo, v kateri je morda trenutno celo najboljši igralec lige. Povejmo tudi, da so Belgijci zmagali 10 od zadnjih 11 tekem in da so na zadnjih 28 tekmah samo enkrat izgubili, kar je res fantastična statistika. Hazard je na zadnjih dveh tekmah za državni grb obakrat zatresel nasprotnikovo mrežo, v Premier ligi pa je za Chelsea zadel na 7 od 8 tekmah letošnje sezone, tudi danes bi lahko videli Hazardov zadetek. Ekipi sta se nazadnje pomerili na prijateljski tekma leta 2016, takrat so zmagali Belgijci z 2-1, to je bilo prvo medsebojno srečanje po 27 letih. Danes tako lahko  pričakujemo zanesljivo zmage Belgije, vse ostalo bo veliko presenečenje.

1.06 Moldavija – San Marino
Tip: 1

1.57 Milwaukee Brewers – Los Angeles Dodgers
Tip: 2

1.54 Grand Rapids Griffins – Hershey Bears
Tip: 1

1.75 Iowa Wild – Texas Stars
Tip: 1