Stavni nasveti – petek, november 9, 2018

0
169
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Danes je premor kar se tiče evropskega klubskega nogometa, že za vikend pa bomo zopet lahko spremljali najboljše nogometne lige na stari celini. Danes smo tako preverili stavno ponudbo v tenisu, hokeju in košarki.

 

OSC Lille
1.75
1 X 2
OSC Lille – Racing Strasbourg
Opis: 
Strasbourg je na zadnjih 16 gostovanjih v domači ligi zabeležil samo eno zmago, tako da klub v gosteh ne kaže dobrih iger. Lille je tudi bolj kvalitetna ekipa, tudi trenerja imajo bolj uveljavljenega. Poleg tega Lille mora danes pred domačimi navijači vzeti vse tri točke, tako da je naš stavni tip zmaga domače ekipe, za kar na športni stavnici William Hill dobimo kvoto 1.75, kar je visoka kvota.

Jegor Gerasimov (BLR)
1.55
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jegor Gerasimov (BLR) – Lukaš Rosol (CZE)

Anastasia Grymalska (ITA)
1.53
1 2 – Kdo bo zmagal?
Anastasia Grymalska (ITA) – Anne Schäfer (GER)

Nika Radišić (SLO)
1.19
1 2 – Kdo bo zmagal?
Nika Radišić (SLO) – Anastasia Piangerelli (ITA)

Philadelphia 76ers
1.44
Stava na zmago (ZDA)
Charlotte Hornets pri ekipi Philadelphia 76ers

Orlando Magic
2.15
Stava na zmago (ZDA)
Washington Wizards pri ekipi Orlando Magic

Denver Nuggets
1.18
Stava na zmago (ZDA)
Brooklyn Nets pri ekipi Denver Nuggets
Opis: 
Denver je letošnjo sezono začel z 9 zmagami na 10 tekmah, kar je bila predvsem posledica odlične obrambe, kar je tudi glavno vodilo za letošnjo celotno sezono. Tudi zadnjo tekmo proti Memphisu je Denver igral odlično obrambo, je pa bilo premalo napada, saj je Memphis zmagal 89-87. Denver ima tako sedaj na svojem kontu 9 zmag in 2 poraza, kar je še vedno nad pričakovanji, poleg tega se vrača nazaj v domačo dvorano, kjer danes pričakuje povprečni Brooklyn. Denver je letos pred domačimi navijači zabeležil 6 zmag in 0 porazov, poleg tega v domači dvorani igrajo veliko boljše v napadu. Netsi so sicer zmagali dve zaporedni tekmi in tri od zadnjih štirih tekem, vseeno pa je domači klub veliki favorit, saj je razlika v kvaliteti res velika. Nuggetsi bodo tako danes poskušali doseči zmago in popraviti predvsem igro v napadu, na zadnji tekmi so tako v zadnjih četrtini iz igre metali samo 39% in dosegli samo 17 točk, poleg tega pa bo cilj kluba tudi danes držati enak nivo obrambe. To je tudi izjavil trener Michael Malone, ki želi igrati dobro obrambo skozi celotno sezono. Netsi so sicer letos solidni (5-6), na zadnjih dveh tekmah so prejeli v povprečju samo 89.5 točk, na obe tekmah so zanesljivo prišli do zmage. V današnji tekmi pa se bo poskušal dokazati tudi bivši član Denverja Kenneth Faried, ki pa sedaj v Netsih ne najde prave minutaže oz. je skorajda izpadel iz rotacije, pri Denverju pa je bil eden bolj priljubljenih igralcev in tudi zelo koristen. Denver je po letošnjem odličnem začetku pripravljen za sedanjost in po našem mnenju gre za ekipo, ki lahko letos v končnici pride zelo daleč. Ključ do te napovedi je tudi odličen center Nikola Jokic, ki pa je na zadnjih štirih tekmah v napadu povsem izginil, v tem obdobju je ne koš vrgel samo 18x, kar je krepko premalo. Denver kljub temu podatku ne zganja panike, ekipa je v Novembru 3-1 in je v sredini niza tekem pred domačimi navijači. Jokic pa ekipi pomaga tudi na drug način, na zadnjih štirih tekmah je dosegal po 7.8 podaje na tekmo.

Detroit Pistons
1.53
Stava na zmago (ZDA)
Detroit Pistons pri ekipi Atlanta Hawks

Toronto Maple Leafs
1.95
1 X 2 (redni del)
New Jersey Devils pri ekipi Toronto Maple Leafs

Winnipeg Jets
1.91
1 X 2 (redni del)
Colorado Avalanche pri ekipi Winnipeg Jets

Anaheim Ducks
2.45
1 X 2 (redni del)
Minnesota Wild pri ekipi Anaheim Ducks

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.