Stavni nasveti – petek, marec 22, 2019

0
179
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Tudi danes se nadaljujejo nogometne kvalifikacije za Euro 2020, naši nogometaši so igrali že včeraj in sicer so v Izraleu remizirali z rezultatom 1-1. Za vas bomo tako preverili današnjo aktualno nogometno ponudbo, ne pozabite pa tudi na smučarske polete v Planici, kot primer lahko navedemo kvoto 9.00, ki jo dobimo če stavimo da danes zmaga Domen Prevc. Nismo pa pozabili tudi na košarkarsko ligo NBA, kjer nas čaka derbi med Torontom in OKC, vse to pa v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Da
2.00
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Bolgarija – Črna gora

Anglija
1.28
1 X 2
Anglija – Češka

Portugalska
1.40
1 X 2
Portugalska – Ukrajina

Da
2.05
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Luksemburg – Litva

X ali Turčija
1.26
Dvojna priložnost
Albanija – Turčija
Opis: 
Albanija je nazadnje zgodovinsko prvič nastopila na Euru, vendar je v v zadnjem letu reprezentanca zbral samo dve zmagi. Seveda bo dones motiv Albancev za zmago izjemen, saj imajo Turke za nekakšne rivale, še iz časov turške 500 letne okupacije. Na drugi strani so Turki zelo nepredvidljivi, v ekipi pa imajo kot je že v navadi nekaj veteranov in pa obetavnih mladih nogometašev. Turki imajo bolj kvalitetno ekipo, toda za dosego zmage se bodo morali zelo potruditi. Ekipa sta se od leta 1970 pomerili na sedmih tekmah, Turki so zbrali 4 zmage, po dvakrat pa so se zmage veselili Albanci. Tudi Turki sicer niso v dobri formi, saj na zadnjih štirih tekmah niso doesegli zmage. Stavnica Bet at home nam za današnjo tekmo ponudja slednje kvote: zmaga domače ekipe je vredna kvote 3.40, remi kvote 3.10, medtem ko je zmaga Turkov vredna kvote 2.20, pa srečno z vašo stavno izbiro.

Francija
1.07
1 X 2
Moldavija – Francija

Domen Prevc (SLO)
9.00
Zmagovalec – antepost (ostali na zahtevo)
Svetovni pokal FIS – HS 240 (Planica/SLO)

Toronto Raptors
1.72
Stava na zmago (ZDA)
Oklahoma City Thunder pri ekipi Toronto Raptors
Opis: 
Ekipi sta se nazadnje srečali pred nekaj dnevi, potem ko je Toronto v gosteh slavil šele po podaljških. Sedaj pa bomo videli kaj lahko stori Toronto pred domačimi gledalci, kjer je rahli favorit, sploh glede na slabo formo OKC. Raptorji so na zadnji medsebojni tekmi vodili že za 19 točk, Toda Thunderji so izenačili na 110-110, potem ko je Russell Westbrook z 4.8 sekunde pred koncem uspešno polagal na koš. So pa potem raptorji v podaljšku povsem dominirali in ga dobili z 13-4. Omenimi še, da v podaljšku ni igral Paul George, ki si je malce pred koncem rednega dela nabral preveč osebnih napak. Končni rezultat zadnje tekme je bil 123-114 za Toronto. Za Thunderje je največ točk dosegel Westbrook in sicer 42 točk in 11 skokov, medtem ko je za Toronto odlično igral Kawhi Leonard in pa tudi Pascal Siakam, ki je zbral 33 točk in 13 skokov. Na zadnji tekmi za Toronto ni igral prvi organizator igre Kyle Lowry, zaradi poškodbe gležnja, tudi danes ne bo igral. OKC je sicer v zelo slabi formi, zaj imajo za sabo štiri zaporedne poraze, na zadnjih desetih tekmah pa so zbrali samo štiri zmage. Če OKC ne bo dvignila forme, lahko klub zelo kmalu zasede tudi 8. mesto v težki zahodni konferenci. Na drugi strani je Toronto v nizu dveh zaporednih zmag, na zadnjih desetih tekmah pa je zbral 6 zmag in 4 poraze. Raptorji so letos pred domačimi gledalci zbrali 29 zmag in 7 porazov, skupno pa 51 zmag in 21 porazov, kar je dovolj za 2. mesto v vzhodni konferenci.

Houston Rockets
1.40
Stava na zmago (ZDA)
San Antonio Spurs pri ekipi Houston Rockets

Washington Capitals
1.90
1 X 2 (redni del)
Minnesota Wild pri ekipi Washington Capitals

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.