Stavni nasveti – petek, junij 7, 2019

0
165
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Danes poteka res veliko število nogometnih tekem, govorimo seveda o kvalifikacijah za naslednje EP 2020. Nas bo seveda najbolj zanimal obračun med domačo Avstrijo in Slovenijo, obe ekipi pa danes nujno potrebujeta vse tri točke. Poleg tega bo pestro na teniških igriščih Roland Garrosa, v košarkarski ligi NBA pa se igra finale med Warriorsi in Torontom, vse to in še več pa v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Da
2.15
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Avstrija – Slovenija
Opis: 
Naši severni sosedje so na prvih dveh tekmah zabeležili dva poraza, zato jim danes pred domačimi navijači v Celovcu pride v poštev samo zmaga. Avstrijci so sicer proti Poljski in Izraelu prikazali dobro igro, a na koncu to ni bilo dovolj. Avstrijce lahko boli sploh poraz proti Izraelu, kjer so bili boljša ekipa, toda vsi vemo da v nogometu štejejo samo goli. Avstrijci bodo tako morali danes napasti od samega začetka tekme, to bi morda lahko pomenilo, da bo Slovenija imela kar nekaj prostora iz protinapadov. Obeta se težka tekma za obe strani in zmaga Avstrije ni samoumevna, morda lahko naši fantje danes tudi presenetijo. Naš stavni nasvet pa je da bosta obe moštvi dosegli po vsaj 1 zadetek, za kar na športni stavnici Bet at home dobimo kvoto 2.15, pa srečno z stavo.

X
2.95
1 X 2
Finska – Bosna in Hercegovina

Manj kot 2,5
1.57
Koliko golov bo doseženih?
Črna gora – Kosovo

Litva
2.60
1 X 2
Litva – Luksemburg

X
3.00
1 X 2
Ukrajina – Srbija

Norveška
2.00
1 X 2
Norveška – Romunija

Poljska
1.90
1 X 2
Severna Makedonija – Poljska

Rafael Nadal (ESP)
1.13
1 2 – Kdo bo zmagal?
Roger Federer (SUI) – Rafael Nadal (ESP)

Novak Đoković (SRB)
1.45
1 2 – Kdo bo zmagal?
Novak Đoković (SRB) – Dominic Thiem (AUT)

Partizan NIS
1.17
Stava na zmago
Partizan NIS – KK FMP

Golden State Warriors
1.53
Stava na zmago (ZDA)
Toronto Raptors pri ekipi Golden State Warriors (4. tekma)
Opis: 
Če danes Toronto v gosteh zmaga, bo to pomenilo veliko vodstvo z 3:1, kar pomeni, da bi potem raptorji lahko na 5 domači tekmi prišli do naslova prvaka. Ravno zato je danes za še vedno aktualne prvake nujna zmaga, saj se zavedajo da bi v primeru današnjega poraza potem težko preobrnili serijo nazaj v svojo korist. Po zadnjih podatkih lahko Warriorsi zopet pričakujejo na delu all-star igralca Klay Thompsona, ki na zadnji tekmi zaradi poškodbe ni igral. Definitivno pa tudi danes za prvake ne bo igral Kevin Durant, vse bolj se očitno kaže da super zvezdnik verjetno sploh ne bo igral letošnjega finala. Raptorji so tako na zadnji tekmi odlično izkoristili manjko Klaya in na koncu zanesljivo zmagali z 123-109. Prvakom ni pomagalo niti kar 47 točk Currya, saj noben drug bojevnik ni bil v napadu niti malo razpoložen. Še en zanimiv podatek, aktualni prvaki so na dosedanjih treh tekmah v napadu dosegli vedno točno 109 točk, kar pomeni da Toronto igra konstantno dobro obrambo, seveda pa pomeni tudi da v igri ni Duranta, z njim bi Warriorsi bili povsem drugačna ekipa. Raptorji so na zadnji tekmi iz igre metali kar 52%, tudi na prvi tekmi, ki so jo zmagali so imeli odličen met iz igre – 50,6%. Takšnega odličnega meta danes verjetno od Toronta ne moremo pričakovati. Na drugi strani bi Warriorsi danes z Klayom morali biti boljši v napadu, tudi od DeMarcus Cousinsa bi danes morali videti kaj več kot na zadnji tekmi. Če danes prvaki izgubijo, bi kaj lahko videli, da bi se od svoje dvorane poslovili z porazom, saj se v naslednji sezoni selijo v povsem novo dvorano, tako da je tukaj še dodaten motiv da Warriorsi danes zmagajo. Po našem mnenju bodo prvaki danes serijo izenačili na 2:2, potem pa je zopet vse odprto, čeprav so za končno zmago še vedno favoriti raptorji, ne pozabite da se morebitna 7 tekma igra v Torontu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.