Sedaj pa gre že malce bolj zares, saj so vsi vsi četrfinalisti že znani. Jutri nas čakata spodnja dva obračuna, želim vam zadete športne stave. Že jutri podam nove stavne tipe za tenis, tako da nas spremljajte še naprej! #srečno

Federer:Berdych

Federer Maestro je na tem turnirju zelo prepričjiv oz. samo Dimitrov mu je vzel en niz pa še tisto je Dimitrov zadel nekaj neverjetnih udarcev. Res pa je da tudi Berdych ne igra slabo oz. je igral zelo prepričjivo na tem turnirju. V preteklosti je Čeh že povzročal nekaj težav Švicarju oz ga je tudi že premagoval. Moja napoved 3:1 za Federerja.

Djokovič:Nishikori

Srb se je zelo trudil v osmini finala proti Simonu in se na koncu izvlekel v 5 nizu,res pa je da ima Simon izjemno neugodno igro za vse oz te sili v napake,zato je tudi Nole bil brez svoje igre. Nišikori je presenetljivo brez težav premagal Tsongaja v osmini finala, gladko z 3:0,oz je kod kaže spet prišel v formo, kajti lansko leto je bil pod svojim nivojem. Poleg tega je Noleta že premagoval na Grand slamin in sicer na Us Open-u v polfinalu. Vendar bi rekel da niz mu lahko vzame, vse drugo bo pa izredno težko, je pa mogoče. Moja napoved 3:1 za Djokoviča.

A.V.

3 KOMENTARJI