Danes se nadaljuje elitna liga prvakov, kjer bodo na sporedu povratne tekme osmine finala. Napoli bo poskušal doma presenetiti Real, medtem ko bo Arsenal poskušal po debaklu v Nemčiji narediti mini čudež. Ne smemo pa pozabiti tudi na zaostalo tekmo med domačo Gorico in Mariborom, namreč vijolice imajo z današnjo morebitno zmago priložnost da Olimpiji pobegnejo na šest točk, tako da bo danes definitivno še zelo zanimivo, tako v Evropi kot v domačem prvenstvu.

 

Gorica – Maribor
1 X 2
2.00 Maribor

Arsenal FC – FC Bayern München
Koliko golov bo doseženih?
1.50 Več kot 2,5
Opis: 
Arsenal je prvo tekmo v gosteh v Münchenu doživel pravcato katastrofo saj je visoko izgubil in tako realno gledano že izgubil vse možnosti za napredovanje. Čeprav topničarji danes igrajo doma, pa kaj več od pirove zmage domačega kluba ni za pričakovati, saj je v tem renutko Bayern preprosto predobra ekipa, da bi si privoščila kakšno katastrofo v Londonu. Se pa zna seveda danes Arsenal odpreti in čim prej poskušati zadeti, to pa pomeni tudi več priložnosti za Bayern kar lahko kaj kmalu privede do velikega števila golov, tako na eni kot na drugi strani.

SSC Napoli – Real Madrid
Dvojna priložnost
1.65 SSC Napoli ali X
Opis: 
Prvo tekmo osmine finala je dobil Real z 3:1, tokrat pa galaktike čaka zelo težka povratna tekma pred fanatičmi navijači Napolija. Domači še lahko upajo na uvrstitev v naslednji krog, čeprav je seveda bo zaostaknku 3:1 to zelo težka naloga. Mogoče lahko vsaj minimalno zmagajo in delno zadovoljilo svoje navijače. Predlagamo tudi stavo z handicapom 2:0 na Napoli, saj ne verjamemo, da lahko Real v gosteh zmaga za več kot 1 gol. Stavne kvote vas tokrat čakajo na športni stavnici bet365, pa srečno!

Los Angeles Lakers pri ekipi Dallas Mavericks
Skupni rezultat
1.91 Več kot 204,5

Washington Wizards pri ekipi Phoenix Suns
Skupni rezultat
1.91 Manj kot 225,5

Detroit Red Wings pri ekipi Toronto Maple Leafs
1 X 2 (redni del)
1.90 Toronto Maple Leafs

St. Louis Blues pri ekipi Minnesota Wild
1 X 2 (redni del)
1.95 Minnesota Wild