Zopet smo za vas pripravili nove stavne nasvete, več o njih pa si preberite spodaj. Včeraj je bilo v Ligi prvakov še kako pestro, po mnenju mnogih je Real včeraj napredoval zaradi nekaj spornih sodniških odločitev, kakšno pa je vaše mnenje? Si je Real zaslužil napredovanje? So res Španska moštva letos priviligirana, spomnimo se samo mesec dni nazaj Barcelone, ko je bilo tudi veliko polemik glede sojenja. Komentirajte v spodnjih komentarjih tudi vi 🙂

 

FC Barcelona – Juventus
1 X 2
1.50 FC Barcelona
Opis: 
Barco čaka dones zopet izredno težko delo, saj je na prvi tekmi v Torinu izgubila v gosteh z 0:3. Podobna zgodba se je zgodila nekaj tednov nazaj, ko je Barca v Parizu izgubila z 0:4, potem pa čudežno napredovala. Ali Barca lahko sploh  zopet upa na podoben scenarij in ali bo Juve igral drugače kot PSG in se ne bo samo zaprl in čakal na konec tekme. Vse to so vprašanja na katere bomo dobili odgovore danes zvečer. Definitivno domača Barca mora zmagati vsaj z 3:0 za samo podaljške in verjetno bodo domači danes zmagali. Zopet pa se lahko vprašamo kaj bo naredil Juventus, ali bo zadel in za kakšno taktiko se bo odločil. Naš stavni tip gre na zmago domače ekipe, ali bo to dovolj za napredovanje pa je povsem druga zgodba. Kvota za zmago domače ekipe je 1.50, kar je zelo solidna kvota in se jo splača izkoristiti, kvoto poiščite na športni stavnici bwin.

AS Monaco – Borussia Dortmund
Koliko golov bo doseženih?
1.30 Več kot 2,5
Opis: 
Že na prvi tekmi smo videli pravo golijado in tudi danes bo verjetno enaka zgodba, saj Borussia mora napadati, kar pa je tako ali tako osnovna miselnost tega kluba. Monaco tudi vprašanje če zna igrati drugače kot samo napadati, tako da lahko zopet pričakujemo odprto tekmo z veliko goli.

Olimpija Ljubljana – Rogaška
Stava na zmago
1.22 Olimpija Ljubljana

Hopsi Polzela – Krka
Stava na zmago
1.36 Krka

Real Madrid (ESP) – Darussafaka (TUR)
Stava na zmago
1.16 Real Madrid (ESP)

Olympiakos Pirej (GRE) – Anadolu Efes (TUR)
Stava na zmago
1.33 Olympiakos Pirej (GRE)

Atlanta Hawks pri ekipi Washington Wizards (2. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.44 Washington Wizards
Opis: 
Washington je dobil prvo tekmo in tako v seriji povedel z 1:0. Tudi danes igrajo pred domači gledalci in tudi danes so favoriti za zmago. Atlanta se je na prvi tekmi zelo dobro upirala, toda to ni bilo dovolj in danes je pričakovati zmago domače ekipe in vodstvo v seriji z 2:0.

Oklahoma City Thunder pri ekipi Houston Rockets (2. tekma)
Spread
1.48 Houston Rockets -3,5
Opis: 
Houston je na težko pričakovani prvi tekmi povsem razbil OKC. Na tekmi smo lahko videli dvoboj dveh glavnih kandidatov za naslov MVP-ja rednega dela sezone in lahko rečemo da je Harden povsem zasenčil Westbrooka, kar je se še kako poznalo na končemu rezultatu, saj je Houston zmagal z 118:87. OKC ima preprosto preslabo celotno ekipo, da bi lahko danes v gosteh upala na izenačitev serije na 1:1, tako da napovedujemo novo zmago Houstona, ki ima bolj učinkovitega Hardna in bolj razpoložene šuterje za tri točke, kar pa je v moderni košarki zelo pomembno.

Portland Trail Blazers pri ekipi Golden State Warriors (2. tekma)
Spread
1.67 Portland Trail Blazers +15,5

https://www.youtube.com/watch?v=Vo8pusrnGSc

2 KOMENTARJI