Včeraj je v ligi prvakov PSG pripravil super presenečenje, saj je doma premagal Barcelono z kar 4:0, vse to samo kaže kako nepredvidljiv je nogomet. Že danes pa nas čakajo novi nogometni obračuni, med drugim bo na delu tudi Real Madrid, ki bo doma gostil Napoli.

 

Real Madrid – SSC Napoli
1 X 2
1.55 Real Madrid
Opis: 
Vsi vemo da forma Reala ni na nivoju a še vedno zmagujejo tekme. Ali se lahko ponovi včerajnšja katastrofa Barce tudi Realu? Verjetno ne, saj Real igra doma in že samo zaradi tega ne bo Napoli brezglavo napadal, čeprav je Napoli v tem trenutku morda v boljši formi kot galaktiki. Je pa vseeno razlika po kvaliteti prevelika in danes bi Real moral tole tekmo dobiti, seveda pa verjetno ne bo to velika in lahka zmaga, lahko da tudi samo za gol, zmaga za dva gola bi bila že kar presenečenje.

FC Bayern München – Arsenal FC
Dvojna priložnost
2.75 X ali Arsenal FC

San Antonio Spurs pri ekipi Orlando Magic
Skupni rezultat
1.91 Manj kot 205,5

Philadelphia 76ers pri ekipi Boston Celtics
Skupni rezultat
1.95 Več kot 217,5

Miami Heat pri ekipi Houston Rockets
Skupni rezultat
1.95 Več kot 222,5
Opis: 
Miami je po zmagu 13 zaporednih zmag sedaj doživel drugi zaporedni poraz in tudi danes v gosteh proti Raketam bo težko doseči zmago. Sicer pa je Miami nazadnje premagal Rakete, to je bilo 17. januarja z 109-103, kar je takrat zgledalo kot sramotni poraz Raket, se je potem izkazalo da je takrat Miami bil v nizu 13 zaporednih zmag in da so Rakete pač naletele na v tistem trenutku boljše moštvo. Rakete (40-17) imajo tako doma priložnost za revanšo proti Miamiju (24-32), za katere še vedno odlično igra naš Goran Dragič, ki ima letos statistično najboljšo sezono v ligi NBA. Ima celo boljše številke kot nekaj sezon nazaj ko je igral še v Sunsih. V zadnjih dveh porazih Miamija pa je bil problem predvsem v celotni ekipi, saj niso igrali prave obrambe, namreč  Phili in Magicom so dovolili, da so jim nasuli kar 117 in 116 točk, kar je seveda preveč da lahko upaš na zmago, razen če si GSW. Danes pričakujemo zmago domačih Raket, kvoto za omenjeno tekmo pa poiščite na športni stavnici 10bet.

Portland Trail Blazers pri ekipi Utah Jazz
Skupni rezultat
1.95 Manj kot 204,5

New York Knicks pri ekipi Oklahoma City Thunder
Skupni rezultat
1.91 Manj kot 218,5

Florida Panthers pri ekipi San Jose Sharks
1 X 2 (redni del)
1.87 San Jose Sharks

Graz 99ers – HDD Olimpija Ljubljana
1 X 2 (redni del)
1.18 Graz 99ers

EC VSV – HC Znojmo
1 X 2 (redni del)
2.10 EC VSV