Včeraj smo bili priča polomu Barcelone proti Juventusu, medtem ko je tekma med BVB in Monacom odpadla in je prestavljena na današnji dan in sicer se bo tekma začela ob 18.45 uri. Vsi smo videli, da je tekma odpadla zaradi napada na avtobus nogometašev domače ekipe, tako da lahko samo rečemo da upamo, da se to ne bo več ponovilo!

Danes nas tako v ligi prvakov čakajo kar tri super zanimive tekme. Poleg že včeraj planirane tekme med BVB-jem in Monacom, se bosta danes pomerila tudi domači Bayern in Real. Seveda pa bo na delu tudi Jan Oblak in njegov Atletico, ki bo doma gostil edini preostali angleški klub Leicester City.

Pestro pa bo tudi na domači sceni, saj se ob 17.15 uri obeta večni derbi med Mariborom in Olimpijo. Maribor bo poskušal na današnji povratni tekmi pokala nadoknaditi zaostanek z 1:2, tako da lahko danes pričakujemo odprto in zelo zanimivo tekmo.

Spodaj so tako naše današnje stavne napovedi, vse kvote pa lahko najdete na športni stavnici 10bet, kjer vas čaka tudi bonus dobrodošlice v višini 200 EUR, pa srečno!

 

Borussia Dortmund – AS Monaco
Koliko golov bo doseženih?
1.44 Več kot 2,5

FC Bayern München – Real Madrid
1 X 2
1.70 FC Bayern München

Atletico Madrid – Leicester City
1 X 2
1.30 Atletico Madrid

Maribor – NK Olimpija Ljubljana
1 X 2
1.67 Maribor