Stavni nasveti – nedelja, november 25, 2018

0
208
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Zadnji dan vikenda nas zopet čaka pester športni dan. Za vas smo tako preverili nogometne vrhunce na stari celini, pestro pa bo tudi v košarki, saj se čez lužo igra košarkarska liga NBA.

 

NK Domžale
1.36
1 X 2
NK Triglav Kranj – NK Domžale

Da
1.70
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Gorica – Aluminij Kidričevo

Arsenal FC
2.00
1 X 2
Bournemouth – Arsenal FC
Opis: 
Ne moremo zanikati, da je bil Bournemouth v letošnji sezoni več kot odličen, toda na zadnjih štirih tekmah je klub dosegel samo eno zmago, kar verjetno pomeni da forma počasi pada, kar je bilo na nek način tudi za pričakovati. Na drugi strani so topničarji letos resen kandidat za top4 mesta v Premier ligi, za kar pa tudi potrebujejo zmage kot je današnja proti Bournemouthu. Kvota na Arsenal je na športni stavnici Bet-at-home kar 2.00, kar se ob srednjem vložku single stave splača izkoristiti.

Wolverhampton Wanderers
1.55
1 X 2
Wolverhampton Wanderers – Huddersfield Town

Lazio Rim
1.72
1 X 2
Lazio Rim – AC Milan

SSC Napoli
1.15
1 X 2
SSC Napoli – Chievo
Opis: 
Že ob sami kvoti za zmago domače ekipe lahko kaj hitro ugotovimo, kdo je danes očitni favorit za zmago. Napoli igra pred domačimi navijači in se trenutno nahaja na drugem mestu Serie A, medtem ko je Chievo prikovan na samem dnu. Napoli je letos pred domačimi navijači dosegel 5 zmag in 1 remi. Na drugi strani so gostje letos v gosteh doseglo 1 remi in kar 4 poraze, torej so še vedno brez domače zmage. Naš predlog je stava na domači klub, vse ostalo bo pravo presenečenje.

X
3.40
1 X 2
FC Parma – Sassuolo

FC Sevilla
1.36
1 X 2
FC Sevilla – Real Valladolid

Espanyol
1.62
1 X 2
Espanyol – Girona

KK Primorska
1.17
Stava na zmago
KK Primorska – Hopsi Polzela

AEK Atene
1.13
Stava na zmago
AEK Atene – Ifaistos Limnou

Los Angeles Lakers
1.28
Stava na zmago (ZDA)
Orlando Magic pri ekipi Los Angeles Lakers

Detroit Pistons
1.25
Stava na zmago (ZDA)
Phoenix Suns pri ekipi Detroit Pistons

Toronto Raptors
1.11
Stava na zmago (ZDA)
Miami Heat pri ekipi Toronto Raptors

Memphis Grizzlies
1.30
Stava na zmago (ZDA)
New York Knicks pri ekipi Memphis Grizzlies
Opis: 
David Fizdale se bo kot trener Knicksov vrnil v Memphis in poskušal podaljšati niz zmag na tri zaporedne. To bo pa seveda vse prej kot enostavno, saj je Memphis letos več kot odličen in trenutno zaseda top mesta v svoji konferenci in tudi v vsej ligi. Če je to za kvazi analitike presenečenje, pa se pravim poznavalcem lige NBA že več sezon zdi, da je Memphis elitno moštvo, ki pa je imelo v zadnjih sezonah veliko težav z poškodbami, letos pa je očitno temu drugače, kar se kaže tudi v super igrah. Pri domači ekipi blesti Gasol, ki je dosegel pet zaporednih dvojnih dvojčkov. Memphis bo z današnjo tekmo odprl dve zaporedni domači tekmi, medtem ko bo New York začel tri zaporedne tekme v gosteh. Favorit za zmago je seveda domače moštvo, ki bo današnjo tekmo moralo dobiti za več kot 8.5 točke. Stava brez handicapa na domačo ekipo pa nam prinese kvoto 1.30, pa srečno z omenjeno stavo.

Več kot 227,5
1.91
Skupni rezultat
Los Angeles Clippers pri ekipi Portland Trail Blazers

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.