Stavni nasveti – nedelja, marec 3, 2019

0
293
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Tudi danes nas čaka veliko število nogometnih tekem v praktično vseh najboljših nogometnih ligah. Kot je že v navadi pa bomo preverili stavno ponudbo tudi čez lužo, kjer se igrata liga NHL in liga NBA, vse to v današnjih brezplačnih stavnih analizah.

 

Watford ali X
1.44
Dvojna priložnost
Watford – Leicester City
Opis:
 Nogometna ekipa Watford je bila v zadnjem obdobju v seriji zelo dobrih rezultatov, potem pa je na zadnjem ligaškem obračunu proti Liveroolu doživel “petardo”. Ravno iz tega razloga bi lahko manager Javi Gracia malce premešal začetno enajsterico, saj si domača ekipa danes ne sme privoščiti še ene tako slabe predstave, sploh pa ne pred domačimi gledalci. Lisice so na zadnji tekmi premagale Brightonom in se tako na današnje gostovanje podajajo z večjo mero samozavesti. Pred obema ekipama je sicer težka tekma v kateri je težko določiti zmagovalca. Moštvi sta se sicer sicer do sedaj pomerili kar 33x, bolj uspešni pa so gostje, ki imajo zbranih 17 zmag, Watford jih je zbral sammo 9. Na zadnjih 16 medsebojnih tekmah pa je Waford dosegel sedem zmag in štiri remije. Lisice pa so v tem obdobju zbrale pet zmag. V tem obdobju je gol razlika je 25-24 v korist domače ekipe. Za Watford je letos zabil največ zadetkov Troy Deeney (7), medtem ko je pa je za Leicester največ golov dosegel Vardy (9). Watford je sicer trenutno na 7. mestu premier ligaške tabele, zbrali so 40 točk. Leicester pa se nahaja tri mesta nižje na 11. mestu, zbrali so 35 točk. Naš stavni nasvet je zmaga ali remi domače ekipe, za kar na športni stavnici William Hill dobimo kvoto 1.44, pa srečno z stavo.

Chelsea FC
1.50
1 X 2
Fulham – Chelsea FC

X ali Liverpool FC
1.13
Dvojna priložnost
Everton – Liverpool FC

Torino
1.55
1 X 2
Torino – Chievo

SSC Napoli ali X
1.35
Dvojna priložnost
SSC Napoli – Juventus

Genoa
1.67
1 X 2
Genoa – Frosinone

Olympique Lyon
1.30
1 X 2
Olympique Lyon – Toulouse FC

OSC Lille
1.50
1 X 2
OSC Lille – Dijon FCO

VfL Wolfsburg ali X
1.30
Dvojna priložnost
VfL Wolfsburg – SV Werder Bremen

Maribor
1.45
1 X 2
Aluminij Kidričevo – Maribor

Gorica
1.72
1 X 2
Gorica – NK Triglav Kranj

Portland Trail Blazers
1.70
Stava na zmago (ZDA)
Portland Trail Blazers pri ekipi Charlotte Hornets

Los Angeles Clippers
1.16
Stava na zmago (ZDA)
New York Knicks pri ekipi Los Angeles Clippers
Opis: 
Knicksi so tudi letos ena najslabših ekipi v celotni ligi NBA, trenutno so zbrali samo 13 zmag in kar 49 porazov, kar jih uvršča na zadnje mesto v vzhodni konferenci. New York je na zadnjih desetih tekmah zbral samo tri zmage, klub pa je letos v gosteh izjemno slab, zbrali so samo 7 zmag in samo 24 porazov Je pa res da so tudi pred domačimi gledalci podobno neuspešni, zbrali so dejansko še eno zmago manj kot v gosteh. Na drugi strani so Clippsi še vedno v lepi poziciji in v realni igri za igranje v končnici. Čeprav je klub skorajda razprodal pol ekipe, pa so Clippersi še vedno na 8. mestu zahodne konference, zbrali so 35 zmag in 29 porazov, moštvo pa je kar štiri poraze pred mestnimi tekmeci Lakersi, ki so šele na 10. mestu. Današnja tekma je “must win” za Clipperse, ki preprosto morajo premagati letos izjemno slabe Knickse.

Boston Celtics
1.72
Stava na zmago (ZDA)
Houston Rockets pri ekipi Boston Celtics

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.