Stavni nasveti – nedelja, junij 9, 2019

0
330
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Pred nami je nogometni finale prve izvedbe Lige narodov, v katerem se bosta pomerila Portugalska in Nizozemska. Tudi v tenisu se obeta zelo zanimiv dvoboj med Dominic Thiem in Rafael Nadal, španec je glede na stavnice velik favorit. Ne pozabite pa tudi na druge športne dogodke, med drugim se čez lužo igra tudi 6. tekma finala lige NHL. Vse to in še več pa v današnjih stavnih nasvetih.

 

Več kot 2,5
1.72
Koliko golov bo doseženih?
Švica – Anglija (nevtralno igrišče)
Opis: 
Torej gre za tekmo, ki bo prinesla končno 3. mesto v premierni sezoni Lige narodov. Za razliko od finalne tekma pa tekma med Švico in Anglijo ne prinaša nobenih ugodnosti ali uvrstitev na EP, zato ne bo pravega tekmovalnega naboja. Pri obeh ekipah bi tako lahko pričakovali premešano začetno enajsterico. Si pa lahko obetamo odprto tekmo in posledično lahko pade tudi kar nekaj zadetkov. Kvota za več kot 2.5 gola je 1.72, pa srečno z vašo stavo.

X ali Nizozemska
1.55
Dvojna priložnost
Portugalska – Nizozemska
Opis: 
Tekma se bo igrala v večernem terminu ob 20.40 uri, pomerili pa se bosta reprezentanci “domače” Portugalske in Nizozemske, v vsakem primeru pa bo ena od ekip prvič osvojila lovoriko Lige narodov in tudi velikih 10 milijonov evrov. Poleg naštetega pa bo današnji zmagovalec pridobil tudi direktno vstopnico za naslednje evropsko prvenstvo. Tako da motiva je za obe moštvi več kot dovolj in obeta se res zanimiva in odprta tekma. Glede na stavnice so Portugalci v Portu celo rahli favoriti. Najbolj pa bo vse odvisno seveda od Cristiana Ronalda, ki je na zadnji tekmi za portugalce dosegel hat-trick, kar je bilo dovolj za zmago proti Švici z 3:1. Seveda pa imajo tudi nizozemci svojo računico, nazadnje se v polfinalu premagali zahtevno anglijo, čeprav šele po podaljških, končen rezultat je bil 3:1. Reprezentanci sta se od leta 1990 pomerili na osem medsebojnih tekmam, štiri zmage pa so dosegli Portualci, po dvakrat pa smo zmagali Nizozemci. Sicer pa Portugalci pred domačimi gledalci proti Nizozemski niso izgubili na zadnjih 3 srečanjih. Portugalci tudi niso izgubili zadnjih 12 domačih tekem, poleg tega niso izgubili zadnjih devet tekem v gosteh in doma. Tudi Nizozemci so v podobni formi kot “domačini”, na zadnjih šestih tekmah so zbrali 3 zmage, 2 remija in en poraz, ki je bil proti ekipi Nemčije. Poglejmo še kvote športne stavnice 1xbet: zmaga Portugalske – kvota 2.35, remi – kvota 3.30, zmaga Nizozemske – kvota 3.00.

Anglija (ž)
1.28
1 X 2
Anglija (ž) – Škotska (ž)

Kamerun
1.85
1 X 2
Kamerun – Zambija

ZDA
1.85
1 X 2
ZDA – Venezuela

Manj kot 2,5
1.45
Koliko golov bo doseženih?
Peru – Kolumbija

Brazilija (ž)
1.09
1 X 2
Brazilija (ž) – Jamajka (ž)

Rafael Nadal (ESP)
1.22
1 2 – Kdo bo zmagal?
Dominic Thiem (AUT) – Rafael Nadal (ESP)

X
3.80
1 X 2 (redni del)
Boston Bruins pri ekipi St. Louis Blues (6. tekma)