Stavni nasveti – nedelja, julij 14, 2019

0
141
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Včeraj se je začela prva nogometna liga Telekoma Slovenije, v kateri smo lahko videli tudi presenetljivo zmaga Aluminija v gosteh pri Mariboru. Danes nas tako čakajo nove nogometne tekme, NK Bravo bo doma pričakal Olimpijo, Celje bo prav tako pred domačimi gledalci gostilo Muro. Velenjski Rudar pa bo gostoval v Domzalah. Ne pozabite tudi na polfinalne tekme Afriškega pokala narodov in pa na tenis, kjer bomo lahko spremljali super obračun med Novakom in Federerjem. Vse to in še več pa preberite v današnjih stavnih nasvetih.

 

NK Olimpija Ljubljana
1.65
1 X 2
NK Bravo Publikum – NK Olimpija Ljubljana
Opis: 
Olimpija je za razliko Maribora v prvi letošnji evropski tekmi dozivela pravi polom. Polom pa je včeraj dozivel tudi Maribor v domačem prvenstvu, saj je domačo tekmo zaključil z ničlo. Olimpija je tradicionalno boljša v domačem prvenstvu in danes ima priloznost, da se po zadnjem evropskem porazu pobere in osvoji tri točke. Bravo sicer ni izgubil zadnjih 9 domačih tekem, bomo pa videli ali bodo uspeli ta niz nadaljevati tudi v prvi ligi, kjer je konkurenca na najvišjem nivoju.

X ali NŠ Mura
1.72
Dvojna priložnost
NK Celje – NŠ Mura

NK Domžale
1.45
1 X 2
NK Domžale – NK Rudar

X ali CSKA Moskva
1.18
Dvojna priložnost
Krilja Sovjetov Samara – CSKA Moskva

Senegal
2.00
1 X 2
Senegal – Tunizija
Opis: 
Na afriškem pokalu narodov smo do sedaj videli ze veliko število presenečenj, saj se je marsikateri favorit moral posloviti. Sedaj se bosta za finale pomerili reprezentanci Senegala in Tunizije, tekma pa se bo igrala ob 18:00 uri. Senegalci so v zelo dobri formi saj do v dosedanjem delu predtekmovanja dobil 4 od 5 tekem. Senegal je v tem obdobju ob zmagah blestel tudi z obrambo, saj je ob osvojenih treh točah vedno uspel ohraniti svojo mrezo nedotaknjeno. Senegal je nato v izločilnih tekmah z 1:0 premagal Benin in Ugando. Senegal tako lovi zgodovinski prvi naslov prvaka afrike, seveda pa bo za to najprej treba premagati zahtevno Tunizijo. Omenjena reprezentanca je imela na tem turnirju serijo 4 remijev, nato pa je le dosegla odločilno zmago proti presenečenju prvenstva Madagaskarju (3:0). Tunizija je do sedaj v finalu igrali trikrat, nazadnje je to bilo leta 2004, takrat so tudi zmagali in osvojili do sedaj edini naslov prvaka Afrike. Sicer pa sta se obe reprezentance nazadnje srečali ravno na afriškem pokalu, zmagal je Senegal z 2:0. Senegal je za to zmago potreboval kar 10 srečanj. Sicer pa je Senegal v zmagovalni seriji 3 tekem, medtem ko Tunizija ni izgubila svojih zadnjih 8 tekem. Obeta se tesna tekma, saj izrazitega favorita ni, na to kazejo tudi stavne kvote športne stavnice Bet at home. Kvota za zmago Senegala je 2.00, za remi dobimo kvoto 3.00, medtem ko za zmago Tunizije dobimo kvoto 3.60.

Alžirija ali X
1.34
Dvojna priložnost
Alžirija – Nigerija

Roger Federer (SUI)
2.55
1 2 – Kdo bo zmagal?
Novak Đoković (SRB) – Roger Federer (SUI)

FC Emmen
1.95
1 X 2
FC Emmen – Almere City

Vardar Skopje
1.28
1 X 2
Vardar Skopje – GFK Tikveš

Inter Milan
1.65
1 X 2
FC Lugano – Inter Milan

Rapid Dunaj
2.15
1 X 2
Rapid Dunaj – 1. FC Nürnberg

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.