Evo, vikend je tu, nogometni teden je bil res odličen, kakšna nora tekma je bila včeraj med Borusso in Livepoolom, stavna kvota 2.05 je bila zadeta 🙂 Danes ni nekaj zanimivh tekem, mogoče izpsotavimo le košarkarsko evroligo. Medtem ko pa je jutri začetek končnice v ligi NBA, katere stave prilagamo že danes. Bet at home bonus 100 evrov pa vas kot vedno čaka na omenjeni športni stavnici. Ne pozabite pa tudi na derbi premier lige med Chelsea FC  in Manchester City, to bo še zanimiv obračun, kdo bo boljši pa lahko pokomentirate v spodjem delu strani.

 

Indiana Pacers pri ekipi Toronto Raptors (1. tekma)
Spread
Napoved: Indiana Pacers +6,5 1.91
Opis: 
Toronto je definitivno favorit, saj so v končnico zakorakali kot 2 ekipa vzhoda. Sicer pričakujem po tihem zmago Toronta – domačinov, toda morda pa se lahko pri Indiani razigrajo nekateri ključni igralci in tako nudijo Torontu dostojen odpor. Skupno gledano bo šla serija definitivno v korist Toronta. Konec serije pričakujem po rezultatu 4:1.

Houston Rockets pri ekipi Golden State Warriors (1. tekma)
Spread
Napoved: Golden State Warriors -13 1.91
Opis: 
Vse razen “metle” oz. skupne zmage v seriji 4:0 v korist Warriorsov bo veliko presenečenje. Warriorsi so včeraj tudi potolkli rekord zmag v rednemu delu lige NBA, ki so ga do včeraj imeli sloviti Bullsi. Tokratna lestvica se je pomaknila in 72 na neverjetnih 73 zmag. Rakete pa so se komaj uvrstile in zasedle zadnje 8. mesto, ki še vodi v končnico, nimajo prave igre in kemije in so eno največjih razočarnj, razen Bullsov, v letošnji ligi nba. Ali lahko Rakete držijo priključek z domačini? Kaj hitro se lahko zgodi tudi poraz za 20 ali 30 pik, bomo videli. Srečno!

Lokomotiv-Kuban Krasnodar (RUS) – F.C. Barcelona (ESP) (2. tekma)
Stava na zmago
Napoved: Lokomotiv-Kuban Krasnodar (RUS) 1.70

Laboral Kutxa Vitoria (ESP) – Panathinaikos Atene (GRE) (2. tekma)
Stava na zmago
Napoved: Laboral Kutxa Vitoria (ESP) 1.45

https://www.youtube.com/watch?v=wg7LaAdl2No

Derbi Premier lige:
Chelsea FC – Manchester City
Dvojna priložnost
Napoved: X ali Manchester City 1.53