Tudi danes se obeta pester stavni dan, saj potekajo nogometne kvalifikacije za Evropsko ligo in pa tudi elitno Ligo Prvakov. Poleg tega se igrajo nogometne tekme v angleškem ligaškem pokalu. Na sporedu pa je tudi ligaška tekma Ligue 1 in sicer se bosta pomerila favorizirani PSG in pa FC Metz. Glede na zadnjo tekmo PSG, kjer so prejeli res veliko rdečih kartonov, tako da se obeta v prvi enajsterici PSG-ja nekaj sprememb. Športne stavnice pa vam danes ponujajo tudi stave na kolesarsko dirko po Franciji. Na “turu” se danes vozi peklenska gorska etapa, ki bi lahko določila tudi končnega zmagovalca. Seveda pa sta tudi danes med favoriti Roglič in Pogačar.

2.18 Omonia Nikosia – Crvena Zvezda Beograd
Tip: 2
Opis: V kvalifikacij za ligo prvakov je pred nami 3 krog, ki nam ob 17:00 uri ponuja tekmo med domača ekipo Omonia in pa Crvene Zvezde. Omonia ni izgubila na zadnjih 5. tekmah, kar priča o dobi formi moštva. Ciprsko moštvo je na zadnji tekmi v gosteh remiziralo proti ekipi Anorthosis, bilo je 1:1. No Crvena Zvezda pa ima na drugi strani serijo 4. zaporednih zmag na gostovanjih. Klub pa je tudi v super seriji petih zaporednih zmag. Klub je na zadnji tekmi v gosteh premagal ekipo Cukaricki z 1:3 (domača liga). Kluba sta se nazadnje pomerila leta 2012, kjer smo videli remi 0:0 in pa povratno tekmo, ki se je končala z kar 5:6 v korist Beograjske ekipe. Glede na vse videno, bi morali zvezdaši danes zmagati in napredovati.

3.15 Ferencvarosi TC – Dinamo Zagreb
Tip: X

1.38 Progrès Niederkorn – Willem II Tilburg
Tip: 2

3.40 Hammarby IF – KKS Lech Poznan
Tip: X

3.45 B36 Tórshavn – The New Saints
Tip: X

1.33 West Bromwich Albion – Harrogate Town
Tip: 1

1.71 Ipswich Town – Fulham FC
Tip: 2

1.65 Southampton – Brentford
Tip: 1

1.13 Everton – Salford City
Tip: 1

1.30 Paris Saint-Germain – FC Metz
Tip: 1

3.35 Tour de France 2020 – 17. etapa – Zmagovalec
Dolgoročno: Pogacar, Tadej
Opis: Prenos današnje super tezke etape bo danes ob 15:00 uri na tv slo 2. Etapa nam tako lahko da odgovor na to, kdo se bo še boril za rumeno majico. Namreč Rogla in Pogačar sta trenutno na prvem in drugem mesto, moramo pa seveda omeniti da prvih sedem kolesarjev ločijo samo 2 minuti. In to se lahko na današnjih dveh izjemnih klancih še marsikaj spremeni. Najprej se bodo kolesarji podali na Col de la Madeleine, ki je na 2000 metrih nadmorske višine. Klanec je dolg kar 17 km in ima povprečni naklon 8.4%. Kolesarji se bodo nato podali na spust, potem pa takoj vzpon na Col de la Loze, ki pa je na 2304 metrih nadmorske višine in je dolg kar 21.5 km, ter ima 7.8% odstotek naklona. Zadnji klanec je tudi najvišja točka kolesarske dirke po Franciji. Sploh poseben bo zadnji klanec, v katerega s tezavo vozijo tudi avtomobili. Zavoji so kratki, dolge max do 15 metrov, z nakloni tudi do 25%. Včasih tukaj sploh ni bilo ceste, sedaj pa poteka cesta med sneznimi topovi. Tako da zadnji vzpon je še kako nevaren, tudi za naša dva asa, ki bosta še kako pod udari konkurence. Favorit za današnjo etapno zmago je Tadej Pogačar, ki ima na stavnici 22Bet kvoto za zmago 3.40. Drugi favorit za etapno zmago pa je le z nekaj višjo kvoto Primoz Roglič. Obeta se torej zanimiva etapa, bomo videli komu bo na koncu uspelo.