Lepo Pozdravljeni, spet smo nazaj z vami, v Teniškem Svetu. Ta teden se odvijajo trije turnirji serije ATP .Dva turnirja sta malo “manjša”, serije 250, medtem ko najmočnejši turnir ta teden poteka v Dubaju (turnir serije 500). Za nami so že četrfinala, kjer je prišlo do velikega presenečenja. Španec Lopez je premagal letos še nepremagljivega Novaka Djokoviča (kar 17 zaporednih zmag). Srb je po prvem nizu predal dvoboj ,zaradi domnevno manjše poškodbe očesa. Tako sta polfinalna para:

  • Kyrgios:Wawrinka
  • Lopez:Baghdatis

Prvi polfinale oz. lahko bi rekli kar finale pred finalom, bo napet in super zanimivo, vendar se mi zdi da bo Grk tole jutri zmagal v 3 nizih. Predvsem mladost in želja po uspehu Kyrgiosa bo po mojem mnenju odločilna. Moja napoved: tri ena za Nicka Kyrgiosa.

V dvoboju Lopez in Baghdatis nas čaka zmaga Lopeza – le se le ne bo preveč sprostil bi moral tole Španec dokaj zanesljivo dobiti.

Zmagovalec turnirja bo oziroma bi moral biti eden iz prvega polfinala! Torej “odštekani” Grk osvoji prestižni turnir v Dubaju! 🙂

A.V.