Nov dan, nove stave in kot je že znano je čas za nogometno ligo prvakov. Poleg omenjenega nogometa pa kot vedno nekaj stav tudi za ligo nba. #srečno Če tudi sam rad staviš in bi rad delil svoje stavne nasvete z nami in predvsem vsemi obiskovalci portala Pro-Stave nam piši 🙂 Stavne kvote tokrat najdete na stavnici bet365.

 

FC Bayern München – Juventus
Dvojna priložnost – polčas
Napoved: X ali Juventus 1.75
Opis: 
Juventus potrebuje zmago, to pomeni da se bo prej ali slej moral odpreti. Juventus ima tudi težave z poškodbami in 2 stalna članke udarne enajsterice bosta manjkala. Seveda ima na drugi strani Bayern, tako kot na prejšnji tekmi, težave v obrambi, kjer manjkajo praktično skorajda vsi najboljši. Kakorkoli, ni realno za pričakovati, da bi Bayern, čeprav igra doma, preprosto razbil Juve. Pričakujem napeto tekmo in čeprav na koncu le pričakujem da bo Bayern napredoval, pa to ne bo tako enostavno. Predvsem v 1. polčasu ne pričakujem preveliko priložnosti, na eni ali drugi strani, prav zato gre tokratna stava na X ali Juve in sicer za polčas. Po domače povedano, mislim da bo Juve ob polčasu še držal vsaj remi.

 

FC Barcelona – Arsenal FC
Koliko golov bo doseženih?
Napoved: Več kot 2,5 1.34

Chicago Bulls pri ekipi Washington Wizards
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Chicago Bulls 2.80

Oklahoma City Thunder pri ekipi Boston Celtics
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Oklahoma City Thunder 1.51
Opis: OKC gostouje pri neugodnemu Bostonu, ki je eno večjih presenečenj letošnje sezone. Boston se trenutno bori za 3 mesto z Miamijem, zato se ne bodo predali. Realno je Oklahoma boljša “ekipa”, mogoče je boljša ekipa Boston in prav zato to zna biti zanimiva tekma. Vseeno na koncu pričakujem zmago Oklahome.

Orlando Magic pri ekipi Charlotte Hornets
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Charlotte Hornets 1.18

New York Knicks pri ekipi Golden State Warriors
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Golden State Warriors 1.03

Dallas Mavericks pri ekipi Cleveland Cavaliers
Spread
Napoved: Dallas Mavericks +9,5 1.91

2 KOMENTARJI