Začenja se nova sezona nogometne Lige prvakov in že danes nas čaka kar nekaj super derbijev. Vrhunec večera pa bo prav gotovo super tekma med domačo Barcelono in Juventusom. Več kot pestro pa bo tudi na EP v košarki, kjer se bo Slovenija pomerila z Latvijo, tekma nam bo dala potnika v polfinale, tako da upamo na zmago naših fantov.

 

1.22
Paris Saint-Germain
1 X 2
Celtic – Paris Saint-Germain

1.22
Več kot 2,5
Koliko golov bo doseženih?
FC Bayern München – RSC Anderlecht

1.12
Chelsea FC
1 X 2
Chelsea FC – FK Qarabag
Opis: 
Na tej temi bo zelo težko prišlo do presenečenja, namreč domača ekipa je preprosto preveč kvalitetna, ob enem pa modri igrajo pred domačimi navijači in to proti ekipi Qarabag, ki bo danes zvečer sploh prvič zaigrala v elitni Ligi prvakov.

1.42
X ali Atletico Madrid
Dvojna priložnost
AS Roma – Atletico Madrid

1.44
Olympiacos Pirej ali X
Dvojna priložnost
Olympiacos Pirej – Sporting Lizbona

1.20
Manchester United
1 X 2
Manchester United – FC Basel
Opis: 
Rdeči vragi so danes očitni favoriti za zmago, saj igrajo doma, ob enem pa so zelo uspešno začeli sezono v premier ligi, na zadnjih 4 tekmah so kar trikrat zmagali. Na drugi strani Basel ni v tako dobri formi, saj na svojih zadnjih treh tekmah ni uspel zmagati. United in Basel sta zadnjo medsebojno tekmo odigrala pred šestimi leti, v kateri pa rdeči vragi niso zmagali, tako da ima domača ekipa danes še dodaten motiv. Torej naš stavni tip je zmaga domače ekipe, za kar na športni stavnici Bet-at-home Slovenija dobimo kvoto 1.20, pa srečno.

 

1.67
Benfica
1 X 2
Benfica – CSKA Moskva

2.25
X ali Juventus
Dvojna priložnost
FC Barcelona – Juventus

1.90
Slovenija
Stava na zmago
Slovenija – Latvija
Opis: 
Danes naše fante čaka zelo težka tekma in tisti, ki mislijo da je Latvija lahek nasprotnik se zelo motijo. Obe ekipi imata za zmago enako stavno kvoto 1.90, saj je dejansko zelo težko napovedati zmagovalca. Vseeno mislimo, da če bodo naši igrali tako kot so do sedaj, lahko zmagajo in se uvrstijo v polfinale.

1.70
Več kot 146,5
Skupni rezultat
Nemčija – Španija